Correctiu a Piera

AE Piera 5 – UE Sitges B 1

Un Sitges B desconegut s’emportava una golejada que feia molt de temps que no patia l’equip, en aquest cas a Piera, tot en un partit en que l’equip no va competir sobretot als primers 45 minuts del matx i en el que un bon conjunt local aprofitava per encarrilar l’enfrontament abans d’arribar al descans.

Diferents errades en defensa van portar a encaixar els gols al minut 8 i es posaven per davant els locals amb gol d’Enrique, l’1 a 0, fent el segon Roger al minut 14, el mateix Enrique al 32 deixava el marcador sentenciat amb el 3-0, a manca de dos minuts pel descans, al 43, en reacció del Sitges Gerard Fernández deixava el 3 a 1 per arribar al descans.

Poc va canviar la decoració a la represa però és cert que va millorar alguna cosa el joc del Sitges, el gol del local Nuñez al 52 i el de Dani al 59 certificava el 5 a 1 final patit per un Sitges que en cap moment va saber entrar al partit.

UE Sitges B: Enrique Brunat, Edgard Benito (Alex López 46) Pol Navarro, Alex Rodríguez, (Hugo Pavia 72) Pau Junyent (Marc Silva 72) Josep, Rubèn Monago, Martí Jornet, Gerard Fernàndez (Javi Aroca 46) Guillermo Fayos (Christian Rodríguez 46) i Alex Casañola.

Toca el derbi comarcal amb el Ribes, partit que es juga aquest diumenge a partir de les 12 hores, l’objectiu del Sitges segons el tècnic sitgetà Alex Villagordo és recuperar el Sitges B del darrer temps.