El Samà femení no aconsegueix guanyar a casa

El Samà masculí perd a la pròrroga

SAF -TGN . @iamdaniximenes

El SAF perd a l’Isaac Gàlvez contra el TGN (49-56) i se li escapa l’oportunitat  d’estrenar-se amb victòria davant l’afició vilanovina

L’Intersport Olaria – Samà Vilanova (SAF) torna a perdre a Supercopa Femenina. Les  jugadores d’Òscar Andreu no van poder acontentar la seva afició amb un bon resultat i  van sortir derrotades en la quarta jornada per 49 a 56 contra el TGN Bàsquet ‘A’ al Pavelló  Isaac Gàlvez de Vilanova i la Geltrú.

Les vilanovines van jugar el segon partit de la temporada a casa, però no van poder  estrenar-se amb victòria sobre el seu parquet preferit. Davant una afició entregada com a  cada enfrontament, les samistes van tenir els dos punts a tocar, però no va ser possible.

Les bordeus van sortir amb energia, marcant el ritme de partit i amb una defensa intensa  i fortificada que va precipitar l’atac de l’equip visitant. La recuperació de rebots i els  contraatacs van fer que el Samà liderés el primer quart. En el darrer d’aquest, el Tarragona  va poder agafar el ritme de joc i el control del partit i es van igualar les forces.

En el segon quart, les visitants van retallar distàncies en el marcador i amb les jugadores  veteranes del club van ser capaces de marcar la diferència respecte a les locals. Una dada  significant pel Samà femení va ser que a la meitat del segon període es van quedar sense  pivots. Les que estan en plantilla no van poder jugar per lesions i va provocar el debut de  Sara Fenollosa.

En la mitja part, el Tarragona va marxar del taulell de punts. El SAF va jugar a bàsquet,  però les pilotes no entraven a la cistella i anotar es va convertir en un esforç inimaginable mentre que les rivals ho feien amb facilitat. Les d’Òscar Andreu van aplicar una forta  defensa, però en l’atac no es va aconseguir l’objectiu d’encistellar i es va perdre el partit.

El SAF encadena una altra derrota després de l’anterior victòria contra el Prat i segueix  en la part baixa de la classificació amb una victòria, tres derrotes i cinc punts. El pròxim partit serà contra el CB Granollers 1 a domicili.

El SAM se li escapa els dos punts contra el Tarragona (71-78) després que els  tarragonins forcessin el cinquè quart

L’Intersport Olaria – Samà Vilanova (SAM) perd a Copa Catalunya en el cinquè quart i  suma la segona derrota consecutiva. Els jugadors d’Adrià Piñol van patir en el darrer  minut de l’últim quart i es va haver de forçar la pròrroga. Els samistes no van poder  remuntar el partit i van sortir derrocats per 71 a 78 contra el CB Tarragona ‘B’ en el  Pavelló Isaac Gàlvez de Vilanova i la Geltrú.

Davant la seva afició, els bordeus no van poder acontentar-los com a la primera jornada  després de veure com el Tarragona empatava el matx en el darrer minut i que forçava el  cinquè i últim període.

El Samà masculí va fer un enfrontament amb un to defensiu molt baix. La manca en la  part baixa del parquet va provocar que els visitants anotessin amb molta facilitat i que  tingués el domini del partit durant els quatre quarts. Els vilanovins van anar darrere del  marcador durant tot el matx fins que en el darrer període van poder fer un gran esforç i  tirar-lo cap endavant. Malauradament, els de Piñol no van poder anotar en l’últim tir i van  anar a la pròrroga. En el cinquè quart, el cansament els hi va passar factura als samistes i  no van poder guanyar el partit.

Amb aquesta segona derrota, el SAM es posiciona al mig de la taula amb una victòria,  dues derrotes i quatre punts. El pròxim partit serà contra el CB Castellbisbal ‘A’ a  domicili.