Un triomf merescut

L’equip de Toni Salido es fa amb el tres punts a Sant Feliu sumant la segona victòria consecutiva sense encaixar cap gol

Plantilla de l'UE Sitges. Eix

Santfeliuenc FC 0 – UE Sitges A 1

Tres punts de mèrit sumats pel primer equip de l’UE Sitges al difícil camp del Santfeliuenc jugant un partit molt seriós i correcte on en els primers 10 minut els locals van exigir molt  però la bona col·locació en defensa dels sitgetans i la seguretat de Lucas Cajes va ser suficient per controlar quan ells van intentar fer mal sense èxit, després és cert que l’equip començava a tenir la pilota i el domini arribant per les bandes, en una d’aquestes, al minut 35 amb xut de Saliou es lluitat per Joan Serra fent que el rebuig es caçat per Geri per fer un gran gol que els posava per davant i que a la fi fou suficient per certificar el triomf.

A la segona part el Sitges  generava ocasions manifestes de gol, la sortida al terreny de joc de Pascua ja recuperat de les molèsties que l’han mantingut fora així com el canvis realitzats pel cos tècnic donava més arribada. L’àrbitre del partit Sandra González no xiulava un clar penal fet pel porter local a Pascua que el feia caure deixant el peu, a la segona mitja hora del matx un remat de Pascua amb molta intenció s’anava fregant el travesser, amb tot i això és cert que al no aconseguir matar el partit el Santfeliuenc pressionava molt els darrers deu minuts amb el que es va acabar patint per mantenir el 0 a 1 final, per tant una molt bona victòria, la segona consecutiva en aquest cas en un camp molt difícil i davant un conjunt fet per estar dalt.

UE Sitges: Lucas Cajes, Victor Lebrero, Álvaro Montesinos, Sacris, (Carlos Martínez 52) Javi Lara, Geri, (Ryo Hishkvia 83) Saliou (Victor Morillas 77), Jota, Martí Mañé, Marc Martínez, Joan Serra i (Alejandro Pascua 52).

El Sarrià penúltim classificat amb un punt sumat serà el proper rival del Sitges aquest dissabte a dos quarts de sis al Municipal d’Aiguadolç.