Un Ribes millor s’emporta els punts

L’equip d’Alex Villagordo suma la segona derrota consecutiva, en aquest cas amb un Ribes que guanya el quatre partits jugats

UE Sitges B – CD Ribes 4

Per segon any consecutiu el Ribes de Xavi Garcia li guanya la partida al Municipal d’Aiguadolç al Sitges d’Alex Villagordo en aquest cas un ‘golarro’ al primer minut de Marc Robert marcava el signe d’un partit que controlava el marcador en tot moment, l’equip ribetà més efectiu de cara a barraca i millor defensivament.

És cert que diferents errades poc explicables i el fet que en cap moment aquest Sitges es va trobar còmode al terreny de joc i el fet que l’equip ribetà tal com estava tot li anava com anell al dit, arribava el segon gol el 0 a 2 al minut 27 d’Alan Enfedaque arribant d’aquesta manera al descans. A la represa, als primers tres minuts, una gran jugada de Josep es converteix en penal que el mateix Josep no perdonava escurçant diferències amb el 1-2, una jugada per la banda amb passi final de Jaume Font serveix perquè el jugador del Ribes Joussff Salami fes l’1 a 3, tan sols dos minuts més tard, al 70, en un altre bona jugada per la banda Jaume Font deixava el resultat final d’1-4, d’aquesta manera el Ribes segueix guanyant tot el jugat i es col·loca co-líders a la taula amb 12 punts, igual que l’Espirall guanyant tot el jugat mentre el Sitges ha de millorar molt en defensa a la vegada que trencar la mini dinàmica negativa de dues derrotes consecutives.

UE Sitges B: Enric Brunat, Edgard Benito, Pol Navarro, (Daniel Tamayo 62) Carlos Arrive, Christian Rodríguez, (Pau Junyent 62) Josep, Rubén Monago, (Marc Silva 72) Guillermo Fayos, Alex Casanyola, (Pau Pavia 71) Alex López i Javi Aroca.

CD Ribes: Alex Rovira, Xavier Esquiu, Álvaro Cardiel, Jaume Font (Marc Navarro 82) Salime, (Marc Vargas 69) Marcos Espigado, Marc Monasterio, (Pablo Pagan 69) Gerard Martín, Marc Robert (Arnau Regueiro 51) Alan Enfedaque (Martin Ferran 71) i Pol Bofarull.

Aquest diumenge l’equip sitgetà viatja a Riudebitlles per jugar davant de l’equip local, els penedesencs son cinquens a la taula amb 7 punts, amb dos triomfs, davant l’Olivella i Penya Jove i un empat davant La Múnia, amb un partit menys ja que a la primera jornada davant el Fàtima no es va acabar. Un Riudebitlles que encara no coneix la derrota sent un rival dur per un Sitges que porta dues derrotes consecutives, per tan tot una prova de foc per l’equip sitgetà que te prohibit perdre un altre partit, l’hora d’inici les 12 hores.