Candidatura oficial

L'exalcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, es presenta a les eleccions del CE Noia i l'Ateneu Agrícola Noia

Lidera una candidatura amb nou persones amb els objectius de fer un 'treball coordinat i col·laboratiu en l’àmbit social, esportiu i econòmic'

L'exalcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, es presenta a les eleccions del CE Noia i l'Ateneu Agrícola Noia. EIX

L'exalcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, es presenta a les eleccions del CE Noia i l'Ateneu Agrícola Noia. EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L'exalcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, lidera una candidatura a les eleccions del CE Noia i l'Ateneu Agrícola Noia. La convocatòria situa en el proper dia 16 el límit per presentar candidatures, que s'hauran de votar el proper 6 de novembre a l'Assemblea General. Ribas ha presentat una candidatura acompanyat de vuit membres més, responsables de diferents comissions per donar resposta a les necessitats d'una entitat amb molta vida. Pere Salvador, Yoko Darbyshire, Isabel Tarafa, Miquel Torné, Eva Fuster, Jordi Cols, Carles Jiménez i Joan Varias seran les cares visibles d'una junta que comptarà amb diferents àrees on "el treball coordinat i col·laboratiu és una de les prioritats".

La proposta d'aquesta candidatura té diferents objectius tant en l'àrea social, com en l'econòmica o l'esportiva. Des de l'àrea social es vol treballar perquè la comunicació de la junta cap a socis, esportistes i famílies sigui fluida i també perquè la relació amb entitats, institucions i altres clubs creixi. L'esperit de club i el característic l'ADNoia és una identificació que es vol mantenir i cal treballar per incrementar la massa social així com per a potenciar l'organització d'esdeveniments esportius. En aquest àmbit, també hi ha la mirada posada al desenvolupament del Pla director de l'Ateneu.

Pel que fa a l'àrea econòmica, la candidatura de Ribas fixa la mirada en incrementar els recursos econòmics, fomentar els patrocinis i mecenatges socials i treballar amb empreses i comerços per incrementar els ingressos.

La tercera àrea que de moment hi ha perfilada és l'esportiva i compta amb tres protagonistes, l'Ok Lliga, l'hoquei de base i l'hoquei femení en la mateixa línia de sortida. La tradició de club de base ha de prevaldre i aquests jugadors i jugadores joves han de ser el futur de l'entitat. Aquest objectiu passa perquè els equips de base tornin a ser referents d'aquest esport a Catalunya. La recuperació de l'hoquei femení en el club també és una prioritat i es treballarà per captar jugadores i fomentar i formar equips consistents. La base del club és la base del projecte que encapçala Josep Maria Ribas i el fet de fomentar els valors de l'esport en petits i grans n'és una prioritat important.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local