Handbol

Derrota amb gust a victòria

El dissabte passat les jugadores de Gabi Daza s'enfrontaven a un dels millors equips de la categoria

MGC Mútua Ribes Sènior Femení – OAR Gràcia . Ramón Stockli

División de Honor Plata - Grup C - Jornada 4

MGC Mútua Ribes Sènior Femení 25 – OAR Gràcia 27

Tocava jugar contra el OAR Gràcia, subcampiones de la temporada passada i participants en la fase d'ascens a División de Honor Oro. La majoria dels espectadors s'esperaven una derrota contundent de les  ribetanes. Les locals van sortir a la pista sense pressió i sense complexos.

En els primers minuts amb Joana Santiago, Kamila Rolón i Anna Hernández de primeres línies van exhibir un joc alegre i variat. En el minut 8 l'electrònic  mostrava un 4 – 2 a favor de les locals. Van fallar les extrems del MGC Mútua  (1 de 6) i com no podia ser d'una altra manera les visitants van reaccionar i en el minut 15 es van posar per primera vegada per davant (6-7). En aquest moment va sortir a la pista la jugadora del OAR Janna Sobrepera (ex jugadora de Lliga Iberdrola amb el Granollers) i li va donar un plus de velocitat i qualitat al partit. És un veritable plaer i un privilegi poder gaudir en Ribes de jugadores i equips de tan alt nivell. Van arribar els pitjors minuts del Ribes amb diverses pèrdues de pilota i tirs fallats. Les de Sabadell van aprofitar els errors sense pietat en forma de contraatacs i en el minut 21 ja manaven 7 – 12. Les locals van aconseguir parar l'hemorràgia per a anar-se al descans amb el resultat d'11 – 15.

La segona part es va desenvolupar amb la mateixa intensitat que la primera.

El Ribes no donava el partit per perdut. En el minut 36 havia aconseguit una remuntada parcial (14 – 16) però de seguida les visitants es van tornar a posar a 5 gols de distància (14 – 19). Les locals es van mantenir en tot moment en el partit. Bona actuació d'Aina Gallart que sobretot en defensa es va mostrar molt contundent. La portera del Ribes, Roser González, va mostrar una alta efectivitat i va contribuir al fet que el seu equip aconseguís un parcial de 4 – 1. Amb el 18 – 20 en el marcador l'entrenadora del OAR, Carol Carmona, va demanar temps mort per a mantenir una conversa intensa amb les seves jugadores. L'equip ribetà va tenir dos atacs per a posar-se a només un gol, però no va ser possible. Partit igualat i amb un 21 – 23 en el minut 53 les locals una altra vegada van tenir un atac per a reduir les distàncies a un, però una altra vegada es va fallar.

Ja no va haver-hi més intents de remuntada i amb un parcial de 0 – 2 el OAR  va aconseguir assegurar la victòria (21 – 25 / min 55). Gràcies al seu esperit de lluita, les jugadores de Gabi Daza encara van aconseguir marcar 4 gols en els últims 4 minuts i el resultat final va ser de 25 – 27.

Pròxim partit el diumenge, 22 d'octubre (12.30h) a la pista del Levante Marni (València).

Per part del Ribes van jugar (gols): Anna Hernández (6), Cristina Hernández (1), Kamila Rolón (6), Naiara Aragón (3), Anna Gargallo (2), Laura Roldán (2), Joana Santiago (1), Alba Serrano (0), Maria Stockli (0), Aina Gallart (3), Shelsea Careaga (1).

Porteria:  Paula Simó (efectivitat 29%)  /  Roser González (efectivitat 45%)