Confien massa i volen dos punts

L’equip de Toni Salido fan bona la dita que el que perdona l’acaba pagant, empatant un partit amb ocasions manifestes per poder guanyar

UE Sitges – CP Sarrià. Toni Muñoz

UE Sitges 1 – CP Sarrià 1

L’equip sitgetà no sap aprofitar les seves ocasions així com el seu moment quan van poder, perdent l’oportunitat de guanyar el  partit davant un Sarrià que tan sols havia sumat un punt en quatre jornades.

S’avançava el Sitges amb un gran gol d’Alejandro Pascua al minut 13 en un magnífic passi de Kawanguchi, podent matar el partit al minut 32 Jota la te a les seves botes en passi de Geri però el seu remat a boca de canó el porter visitant treu una ma salvadora suficient perquè la pilota no entri, quan més controlava el Sitges, i en la segona arribada amb perill dels barcelonins el davanter Pau Folguera s’inventava un xut a l’escaire posant el 1 a 1 al que s’arribava al descans.

A la represa el Sarrià canviava com un mitjó donant un pas endavant donant molta més sensació de perill, però tot i no tenir el control les ocasions les tenia el Sitges però amb poc encert, la millor però la va tenir Josele que havia sortit minuts abans, al 78, en una magnífica combinació Josele es quedava sol amb el porter però el seu remat de volea l’esbrinava el porter quan tothom esperava un xut trencador, va seguir l’equip buscant desempatar però sense èxit sumant el primer empat al municipal d’Aiguadolç amb un Sarrià que va saber rascar un punt valuós per ells, mentre que per part sitgetana es desaprofitava l’ocasió de fer-se amb els tres abans del derbi d’aquest diumenge als Alumnes Obrers davant el Vilanova i la Geltrú.

UE Sitges: Lucas Cajes, Victor Lebrero, Álvaro Montesinos, Javi Lara, Geri, Saliou (Joan Serra 46) Jota, (Manuel Abalos 59) Alejandro Pascua (Victor Morillas 89) Marc Martínez, (Josele 70) Shinnosuke.

Ara toca el derbi, els sitgetans i vilanovins jugaran entre ells 23 anys després de fer-ho la temporada del 1999-2000 en una temporada en que l’equip vilanoví guanyava els dos enfrontaments al municipal d’Aiguadolç, el resultat fou un 0-2 mentre que al municipal dels Alumnes Obrers l’equip vilanoví guanyava per 4-0 en una temporada en que l’equip perdia la categoria baixant a la primera regional amb Eusebio Corpa a la banqueta, l’encontre es jugarà diumenge a les 12 hores, una hora poc habitual per l’equip vilanoví degut a que la seva hora habitual és a les 17 hores.