Un partit que serà recordat durant temps pels ribetans

MGC mútua Handbol Ribes A. Eix

Handbol 1a Catalana / Jornada 5

MGC mútua Handbol Ribes A 27 - 26 CH Sant Esteve Sesrovires B

Els roig i negres van jugar el partit de la 5a jornada contra un equip al qual mai s’havien enfrontat. Tocava competir a casa, però a una pista que no els resulta gaire còmoda (sintètic) i amb alguns jugadors clau lesionats.

L’actitud que es va mostrar durant l’escalfament no semblava molt positiva, però els ribetans van lluitar fins al final en un partit que va prendre un gir de 180º i va resultar ser èpic.

La primera part es va iniciar amb un gol dels rivals als primers segons de joc. Els rivals sumaven gols  mentre que els vermells mostraven desencerts de llançament i pèrdues de pilota en diverses situacions consecutives a causa de la forta defensa del equip contrari.

Durant tota la primera part, els del Garraf es van situar per sota del marcador (-5, -6). L’equip de Guillem Moliné mostrava potencial, però faltaven eines per enfocar el partit de manera positiva.

El temps mort demanat per l’entrenador durant aquests 30 primers minuts es va desaprofitar.

Final de la primera part amb un desmoralitzador electrònic d’11-16.

La represa del partit es va abordar amb moltes ganes per part de l’equip local. Durant els 4 primers minuts van aconseguir anar sumant gols fins apropar-se 15-16. Les jugades s’observaven més definides i, per fi, les pilotes s’endinsaven a la porteria rival.

Això va fer que els ribetans agafessin confiança. Durant gairebé tota la segona part, el MGC mútua Handbol Ribes A es va mantenir només a 1 o 2 gols per sota del CH Sant Esteve Sesrovires B.

A partir del minut 55 és quan aquest partit va a comença a ser apoteòsic pels roig i negres. Per fi es van posar per davant de l’electrònic (25-24) i la tensió s’olorava a la pista i a la grada. Alternança en el marcador durant aquests últims minuts i es va arribar als últims segons amb empat (26-26). La pilota es trobava en mans dels vermells i l’entrenador de Ribes va aprofitar el moment per demanar un temps mort crucial per treballar l’ última jugada.

A falta de 2 segons perquè els àrbitres xiulessin el final del partit, Oscar Fernández va fer el gol de la victòria i els jugadors del Ribes es van emportar els dos punts amb un esclat de crits per part de la grada i de la banqueta.

Cal fer un gran esment al porter local Èric Lubiano, el qual va estar endinsat al partit des del minut 0. Va fer 19 aturades (41%).

Propera jornada el diumenge 22 a les 20.30hs. a Mataró contra Hapo Joventut Mataró B.

Jugadors (gols): Eric Lubiano, Iker Martínez, Víctor Fernández (1), Oscar Fernández (3), Victor Rubio (2), Obi Andreu (3), Pol Fernández (8), Pere Noguero (7), Uri Báñez, Iván Cantero (1), Francesc Mata, Noel Hernández.