El Samà femení suma la segona derrota consecutiva

El SAF perd a Girona contra el Granollers (63-40) i no aconsegueix la bona ratxa de victòries

Imatge d'arxiu

L’Intersport Olaria – Samà Vilanova (SAF) torna a punxar a Supercopa Femenina. Les  jugadores d’Òscar Andreu no van poder buscar la victòria desitjada i van sortir derrotades  en la cinquena jornada per 63 a 40 contra el CB Granollers 1 al Pavelló CB Granollers de  Granollers.

Les vilanovines van patir l’ambient de les grades gironines per intentar buscar la segona  victòria de la temporada, però l’escalf dels ciutadans de Granollers cap a les locals va servir perquè els dos punts es quedessin a casa. A més, les baixes de Maria Hernández, a  qui li van confirmar la setmana passada el pitjor diagnòstic del trencament de creuats del  genoll i que es perd tot el curs, i d’Elena Megías, que ha de deixar de jugar per motius  professionals, van afectar indirectament l’equip.

El partit va començar amb pocs punts. Als dos conjunts els hi va costar anotar a cistella  durant la primera part. Després d’un intercanvi de cistelles, les bordeus van agafar un bon  ritme de joc. Els entrenaments per millorar el domini en el rebot defensiu van tenir efecte  i van poder tenir el control al pal baix. A camp obert, les jugadores d’Òscar Andreu van  trobar la cistella amb encert i van poder agafar avantatge respecte a les locals.

Malauradament, el bon ritme en l’enfrontament es va torçar en el segon quart, quan els  errors defensius del Samà van ser castigats per triples del Granollers. Les rivals van agafar  confiança i van començar a encistellar des de dins i a agafar diferència amb les  vilanovines. La confiança de les jugadores samistes va baixar i les opcions en atac van  començar a desaparèixer. La intensitat en atac i la duresa en defensa va provocar un -20  per sota (44-24) de les locals a les visitants. El tercer i quart període va estar igualat, però  no es va remuntar el partit que va començar a la perfecció.

El SAF encadena la segona derrota consecutiva i segueix en la part baixa de la  classificació amb una victòria, quatre derrotes i sis punts. El pròxim partit serà contra el  Promoviatges CBF Cerdanyola a casa.

El Samà masculí se li escapa el partit en l’últim quart

El SAM perd en el darrer període contra el Castellbisbal (59-53) després d’un partit  amb molts encerts a cistella

L’Intersport Olaria – Samà Vilanova (SAM) perd in-extremis a Copa Catalunya en el  darrer quart i suma la tercera derrota consecutiva. Els jugadors d’Adrià Piñol van patir en  els últims minuts del quart període i van sortir derrocats per 59 a 53 contra el CB  Castellbisbal ‘A’ en el Pavelló Municipal l’Illa Agricultura de Castellbisbal.

Els vilanovins van viure el pitjor de l’esport: una remuntada en l’últim moment del partit,  quan les coses van bé, però el rival aprofita la mínima per fer mal i ho aconsegueix.  L’escalf del pavelló també va servir als locals per endur-se els punts importants.

L’inici del partit va ser fulminant. Els samistes van ser protagonistes durant tota la primera  part. La defensa va estar intensa en el pal baix i en atac es van trobar els forats necessaris  per poder llençar a cistella i generar molts punts en el marcador. Domini absolut.

En el començament del tercer quart es van veure les intencions dels locals que anaven a  succeir més endavant. Els de Castellbisbal van tenir una petita reacció, però el domini  encara era dels bordeus. Malauradament, els papers es van intercanviar en el darrer  període. Els rivals van estar encertats i el Samà tot el contrari, generant així una remuntada  dels locals i la consegüent derrota.

“Estem en una bona línia i treballem bé, però no és suficient per guanyar els partits”,  comenta Adrià Piñol, entrenador del Samà masculí. “Intentarem pujar el nivell i treballar  dur per aconseguir les victòries”, afegeix. Amb aquesta tercera derrota, el SAM es  posiciona a la part baixa de la taula amb una victòria, tres derrotes i cinc punts. El pròxim partit serà contra el CB Prat a casa.