Clara victòria del sènior masculí a Mataró

MGC Mútua Ribes Sènior Femení. Eix

División de Honor Plata - Grup C - Jornada 5

Levante Marni 27 - MGC Mútua Ribes Sènior Femení 19

Diumenge, 22.10.2023, 12.30h  /  Polideportivo Marni (Valencia)

Desplaçament a València del MGC Mútua Ribes Sènior Femení A per a disputar el partit de la cinquena jornada contra un equip que encara no havia puntuat. Es preveia un partit igualat però no va anar així.

Les locals van dominar el enfrontament durant els 60 minuts i les del Garraf no van saber contrarestar la superioritat física i l'encert de cara a porta de les rivals.

Inici fluix de les ribetanes amb diversos errors no forçats i fallades de llançament. No circulava la pilota i sense fluïdesa en l'atac no van marcar el primer gol fins al minut 9 (parcial de 3-1). A les valencianes els costava molt menys marcar i sobretot gràcies a l'efectivitat de les seves primeres línies van controlar en tot moment el partit. El MGC Mútua Ribes va aguantar fins al minut 16 (7 – 5) encara que les sensacions no eren positives. Amb un 9 - 5 a favor del Llevant en el minut 20 Gabi Daza es va veure obligat a demanar el primer temps mort. No va canviar la dinàmica del partit i la diferència de gols va anar augmentant. La primera part va acabar amb el resultat de 14 – 8.

La segona part va ser molt similar a la primera i se li va fer llarga als aficionats que havien fet el desplaçament des de Sant Pere de Ribes. Les locals van mantenir al Ribes a una distància de 5 o 6 gols fins al minut 45 (20-14). Els atacs de les visitants eren poc eficients i una vegada i una altra entraven en passiu. En cap moment es va aconseguir reduir l'avantatge del rival i el matx va acabar amb un rotund 27 – 19.

Crisi golejadora de les ribetanes que amb una mitjana de menys de 22 gols per partit és l'equip menys golejador del grup C de División de Honor Plata.

Amb aquest resultat el MGC Mútua Ribes se situa per primera vegada en llocs de descens.

Pròxim partit el diumenge, 29 d'octubre (18.30h) a casa contra el cuer, el Handbol Gavà, un altre rival directe.

Per part del Ribes van jugar (gols):Anna Hernández (3), Cristina Hernández (2), Kamila Rolón (6), Naiara Aragón (4), Anna Gargallo (1), Laura Roldán (1), Joana Santiago (0), Alba Serrano (0), Maria Stockli (0), Aina Gallart (1), Shelsea Careaga (1).

Porteria:  Roser González (efectivitat 32%) / Paula Simó (efectivitat 14%)

Ramón Stockli

Handbol 1a Catalana / Jornada 6

Hapo Joventut Mataró B 28 - 46 MGC mútua Handbol Ribes A

Es presentava un diumenge complicat pels jugadors ribetans, amb un desplaçament a Mataró a les 20.30hs del vespre. L’ambient es palpava tens, ja que els roig i negres visitaven una pista a priori dificil.

Els jugadors ribetans van iniciar el partit amb una actitud intensa defensivament i efectiva en atac. Durant els primers 15 minuts, el porter visitant Èric Lubiano, va baixar la persiana i els jugadors de camp mostraven un joc amb una bona circulació de pilota i finalitzacions desde totes les posicions.

Els següents 15 minuts es va començar a moure la banqueta, i el nivell d’actitud i treball va seguir en la mateixa linia. La primera part va finalitzar amb un electrònic de 10-23.

La segona part no va ser gaire diferent de la primera. Els vermells van tornar a trepitjar l’accelerador  i es seguia notant aquesta harmonia i la bona coordinació entre els jugadors de l’equip del Garraf. Respiraven amb tranquilitat, ja que el marcador anava pujant conforme passaven els minuts.

Aquesta àmplia diferència de gols es va aprofitar per exercir diverses jugades i fer rotacions.

Durant els últims minuts de joc, hi va haver un moment en el que el MGC mútua Handbol Ribes va jugar amb 4 jugadors a la pista a causa de l’exclusió de dos jugadors. I tot i així, van mantenir les forces i la unió d’equip i van seguir sumant gols, fins acabar amb un electrònic de 28-46.

El porter ribetà Èric Lubiano va tenir una efectivitat del 60% durant els minuts que va estar en la pista (18 aturades). El màxim golejador va ser Pol Fernández, amb 11 gols.

Propera jornada dissabte a Sant Pere de Ribes a les 20.30h. contra un rival fort: CH Parets A.

Som-hi Ribes!

Jugadors (gols): Eric Lubiano, Ferran González, Iker Martínez (2), Víctor Fernández (3), Oscar Fernández (2), Victor Rubio (1), Obi Andreu (5), Pol Fernández (11), Pere Noguero (8), Uri Báñez, Iván Cantero (3), Noel Hernández (2), Martí Monasterio (3), Marc Gallart (6).