Un empat que va poder ser un triomf

El Sitges d’Alex Villagordo salva un punt en el temps de descompte, l’equip creu fins el darrer sospir empatant un partit que tenia perdut

UE Sitges B – CF Base Espirall. Eix

UE Sitges 2 – CF Base Espirall 2

Segon empat consecutiu de l’UE Sitges, en aquest cas al municipal, en un partit en que l’equip despertava en la recta final del matx i acabava esgarrapant un punt davant un Base Espirall dominador de la pilota als primers 45 minuts de joc, però que se li complicava quan  anaven per davant al marcador a la segona meitat, veient que no tan sols li empatava el Sitges amb el quart minut de descompte, de no estar del tot fi el seu porter en un remat clar a la xarxa hagués aconseguit el Sitges un triomf que ni el més optimista esperava.

El partit

De un fort cacau de Marc Silva s’avançava el Sitges al minut 11 de la primera part, després és cert que l’Espirall es va fer amb la possesió de la pilota però generant molt poc en atac, fins a manca de cinc minuts pel descans no havien xutat cap cop però al minut 45 amb una falta innocent del Sitges de rebot el visitant Nicolas empatava el partit. A la represa el Sitges es començava a traure la son de les orelles però quan millor jugava l’equip en una badada en defensa el local Diedhiu Aboubacar pispava la pilota posant el 2 a 1. A partir d’aquí amb la sortida de jugadors de refresc i el fet que l’Espirall reculava degut a la insistència del conjunt sitgetà, que es va fer el dominador aquest minuts finals ho va intentar de totes maneres fins al 94 en un xut des de fora de l’àrea Daniel Tamayo feia al més difícil empatar però encara al 95 el porter de l’Espirall treu una ma salvadora en un altre xut dels sitgetans.

UE Sitges B: Miquel Mata, Miquel Sella, Pol Navarro, (Raul Barneda 84) Carlos Arrive, Pau Junyent (Alex Rodríguez 66) Josep, Marc Silva, (Javi Aroca 66) Ruben Monago, (Alex Casañola 66) Hugo Pavia (Max Gili 63) Alex López i Daniel Tamayo.

Un altre enfrontament exigent te el Sitges, ni més ni menys el derbi al camp de l’UE Canyelles, aquest dissabte a partir de les 18 hores, un Canyelles que en el seu debut a la nova categoria dels 6 partits jugats ha guanyat 4, perdent 2 i sumant 12 punts. Al seu camp ha jugat tres partits, guanyant 5-0 al Torrellenc, perden 3-4 amb el Fàtima i derrotant per 3 a 1 a l’Olivella, mentre que el Sitges dels 6 partits jugats ha guanyat 2, empatant 2 i perdent 3, a camp contrari ha jugat tres amb un triomf a Sant Pere Molanta, derrota a Piera i empat a Riudebitlles.