El Samà femení torna a conèixer la victòria

El Samà masculí guanya remuntant al tercer quart

El SAF guanya al Cerdanyola (63-53) i torna a conèixer la victòria amb un últim  quart per emmarcar

L’Intersport Olaria – Samà Vilanova (SAF) torna a conèixer la victòria a Supercopa  Femenina. Les jugadores d’Òscar Andreu van poder desfer-se de la ratxa dolenta de  derrotes i van endur-se els dos punts de la sisena jornada per 63 a 53 contra el  Promoviatges CBF Cerdanyola al Pavelló Isaac Gàlvez de Vilanova i la Geltrú.

Les vilanovines van gaudir d’un pavelló de gala. Les bordeus van poder jugar amb un  ambient favorable que les va permetre i ajudar a conduir el partit fins aquesta victòria tan desitjada per la ciutat del Garraf.

El partit va començar amb una defensa fluixa per part de l’equip rival. Això va provocar  un Samà més vertical en atac i poder superar les visitants amb facilitat. Van passar els  minuts i les bordeus van haver de rotar jugadores. Aquest fet va fer que les samistes  perdessin el pla del matx i va generar atacs dolents i fàcils rebots per les de Cerdanyola.

La bona disciplina i atac van fer agafar avantatge respecte a les rivals. Les d’Òscar Andreu  van atacar millor, on la Vinyet Garcia va fer 5 triples, i en defensa van estar més còmodes,  posant intensitat a mitja pista. Les visitants van donar l’enfrontament per perdut i el Samà  va anar augmentant el marcador fins al final.

“La victòria ajudarà a la confiança del camí que estem fent”, comenta Òscar Andreu,  entrenador del Samà femení. Malgrat aquesta victòria, el SAF segueix en la part baixa de  la classificació amb dues victòries, quatre derrotes i vuit punts. El pròxim partit serà  contra el Joventut Les Corts a domicili.

El SAM torna a guanyar i ho fa contra el Prat (71-54) després d’una primera part  per l’oblit

L’Intersport Olaria – Samà Vilanova (SAM) torna a conèixer la victòria a Copa  Catalunya. Els jugadors d’Adrià Piñol van poder desfer-se de la ratxa dolenta de derrotes i van endur-se els dos punts de la cinquena jornada per 71 a 54 contra el CB Prat en el  Pavelló Isaac Gàlvez de Vilanova i la Geltrú.

Els vilanovins van poder brindar una nova victòria a la seva afició que, en tot moment,  va recolzar els seus jugadors des de la grada. Els seients del Gàlvez van animar els  bordeus per conduir-los cap als dos punts tants desitjats.

La dinàmica del matx va ser complicada en el seu inici. Els samistes van començar amb  un nivell fluix d’encert que va fer que el Prat dominés el marcador durant els dos primers  quarts, agafant així un avantatge considerada. Amb l’esforç ofensiu, els de Piñol es van  assabentar i van poder retallar distàncies en el final de la primera part, col·locant-se a un  punt per sota del taulell de punts (34-35).

En la segona part, el ritme de l’enfrontament va ser pels vilanovins. Els locals van establir  una defensa intensa i van ajustar el pla de partit. Van sortir amb una defensa sòlida que els va conduir cap a la victòria abundant de la tarda.

“És una victòria molt important per recuperar la bona dinàmica”, comenta Adrià Piñol,  entrenador del Samà masculí. “Sumem una victòria molt necessària a nivell de  classificació i emocional de l’equip després de tres derrotes seguides”, afegeix. Malgrat  aquesta victòria, el SAM segueix en la part baixa de la taula amb dues victòries, tres derrotes i set punts. El pròxim partit serà contra el CB Àguiles – Plasfoc a domicili.