El Samà femení torna a punxar

L’Intersport Olaria – Samà Vilanova (SAF)  - SESE. @iamdaniximenes

L’Intersport Olaria – Samà Vilanova (SAF) - SESE. @iamdaniximenes

El SAF perd contra el SESE (40-50) en un partit amb un encert fallit i perd la ratxa  de victòries consecutives

L’Intersport Olaria – Samà Vilanova (SAF) torna a punxar a Supercopa Femenina després  de sumar dues victòries consecutives la setmana passada. Les jugadores d’Òscar Andreu  no van poder superar les visitants i van perdre a la vuitena jornada per 40 a 50 contra el  SESE ‘A’ en el Pavelló Isaac Gàlvez de Vilanova i la Geltrú.

Els vilanovins van assistir al pavelló per poder gaudir d’una tarda més de bàsquet, però  les opcions de signar una tercera victòria consecutiva no van ser viables. En un partit dur  físicament, les defenses es van imposar als atacs i es va poder veure un matx amb molta  intensitat.

L’inici va ser molt bo, però la manca d’encert del Samà va ser protagonista durant els  quatre períodes. En el segon quart, l’ofensiva seguia igual i la defensa de les visitants va augmentar intensivament. Els d’Òscar Andreu no van poder trobar l’encert a cistella davant un SESE que es caracteritza per ser un equip molt anotador. El mateix rival, però,  va marcar dos parcials que van fer agafar avantatge en el taulell.

Quan el partit estava allunyat per les bordeus, van aparèixer les esperances de retallar,  però en el tercer període, les blaves van fer un altre parcial, aquest de 0-8, gràcies als  errors defensius. En el darrer quart, el Samà femení va agafar confiança fins al punt de  posar-se a set punts de diferència amb un marge de temps favorable, però una jugada  desafortunada per part de les samistes va generar un contraatac de les visitants i un triple  per tancar les opcions de remuntada.

Amb la derrota, el SAF segueix en la part baixa de la classificació amb tres victòries, cinc derrotes i 11 punts. El pròxim partit serà contra l’Events – CB Igualada a domicili.

El Samà masculí suma la tercera victòria consecutiva

El SAM suma la tercera victòria consecutiva i ho fa contra el Vedruna Gràcia (74- 52) al Gàlvez

L’Intersport Olaria – Samà Vilanova (SAM) suma la tercera victòria consecutiva a Copa  Catalunya. Els jugadors d’Adrià Piñol van guanyar amb facilitats i van endur-se els dos  punts de la setena jornada per 74 a 52 contra l’Squadra Pizza Vedruna Gràcia ‘A’ en el  Pavelló Isaac Gàlvez de Vilanova i la Geltrú.

Els vilanovins van tornar a casa per portar una nova victòria als seus aficionats que  estaven presents a les grades del pavelló. Els bordeus van poder mostrar el seu millor joc  per fer gaudir els presents i seguir escalant llocs a la classificació.

L’inici del partit va ser mogut. Els samistes no van saber implantar una zona defensiva  forta i el rival va estar molt còmode amb pilota. Aquestes facilitats van fer que el Vedruna  marxés guanyant en el marcador en els primers deu minuts (14-15). Els de Piñol van  millorar el to defensiu i van anul·lar els jugadors més potents dels visitants per poder  remuntar i fer el taulell de punts més llarg. Un joc solidari, buscant els millors tirs, en la  segona part van fer que el Samà agafés avantatge i incrementar el marcador per endur-se  els dos punts.

“És una victòria molt important perquè referma el bon moment d’aquestes últimes  setmanes”, comenta Adrià Piñol, entrenador del Samà masculí. “Actualment, som el  millor equip defensiu de la lliga i cal seguir així”, afegeix. Amb aquesta victòria, el SAM  es col·loca cinquè amb quatre victòries, tres derrotes i 11 punts. El pròxim partit serà  contra l’AEC Collblanc – Ítaca a domicili.