Handbol

El MGC Mútua Ribes s'emporta la victòria en els últims minuts

Els dos equips arribaven al partit amb 4 punts i el guanyador tenia l'oportunitat de deixar la zona baixa de la classificació

MGC Mútua Ribes Sènior Femení – BM Servigroup Benidorm. Eix

División de Honor Plata - Grup C - Jornada 8

MGC Mútua Ribes Sènior Femení 27 – BM Servigroup Benidorm 25

El Benidorm és un equip que no té pressa a elaborar les seves jugades d'atac i acaba fregant el passiu en moltes ocasions. En un primer moment el MGC  Mútua Ribes va cometre l'error de deixar-se contagiar pel ritme lent de les rivals. Partit espès que va arribar al minut 8 amb un 3 – 3 en el marcador. Amb 4 – 6 en el minut 15 l'entrenador local Gabi Daza va demanar temps mort per a intentar millorar la dinàmica de les ribetanes. La situació va començar a ser preocupant quan en el minut 20 el marcador mostrava un 5 – 9. Només 5 gols havia marcat el MGC Mútua Ribes, números del tot insuficients per a poder pensar en una victòria.
A partir del minut 21 per fi va despertar l'equip del Garraf. De la mà d'Anna Hernández i Shelsea Careaga va millorar l'efectivitat en atac i l'equip va començar a córrer. Es van marcar 9 gols en els últims 9 minuts de la primera part per a arribar al descans amb un mínim avantatge de 14 – 13.

Inici de la segona part igualada però amb 15 – 15 en l'electrònic el Benidorm va aconseguir un parcial de 0 – 4. Van ser els pitjors moments del Ribes i semblava que el partit es podia escapar. Un dels factors negatius va ser el poc encert en el llançament de penals (es van fallar 6).

Les locals no es van rendir i a poc a poc van començar a retallar distàncies. Va funcionar la connexió amb la pivot Aina Gallart i en el minut 44 la diferència ja només era d'un gol (18 – 19). Igualtat total en el minut 50 (21 – 21) i als espectadors que havien omplert el pavelló ribetà els esperaven 10 minuts finals emocionants. Quan a 5 minuts del final el Benidorm es va posar dos gols per davant (23 – 25) la probabilitat d'una victòria local es va reduir de manera considerable. El MGC Mútua Ribes es va tornar a aixecar i va empatar en dos minuts (25 – 25). Golàs d'Aina Gallart a passada de Shelsea Careaga per a avançar-se en l'electrònic i mancant 52 segons les alacantines van demanar temps mort. La defensa ribetana va ser un mur. L'últim llançament de les visitants va anar a morir a les mans de la portera Paula Simó que amb una passada precisa va llançar a Paula Corrales perquè marqués el definitiu 27 – 25. Eufòria en la graderia i en l'equip per una victòria que deixa al MGC  Mútua Ribes en novena posició.

Pròxim partit el dissabte, 18 de novembre (20.15h) a la pista del Palautordera.

Per part del Ribes van jugar (gols): Anna Hernández (7), Cristina Hernández (2), Naiara Aragón (1), Anna Gargallo (2), Joana Santiago (0), Alba Serrano (0), Maria Stockli (1), Aina Gallart (5), Shelsea Careaga (7), Paula Corrales (2).

Porteria: Roser González (efectivitat 43%) / Paula Simó (efectivitat 40%)