El gol de Josele al darrer sospir salva al Sitges de la derrota

L’equip de Salido es mostra molt superior al Morell a la primera part però acaben patint als minuts finals del matx

CD Morell – UE Sitges A . Toni Muñoz

CD Morell 3 – UE Sitges A 3

Final dramàtic de l’equip sitgetà al camp del cuer, el Morell, l’equip que es va mostrar molt superior als primers 45 minuts de joc, fins i tot va poder golejar però s’anaven al descans amb un solitari gol d’Alejandro Pascua, un penal favorable a l’equip local va canviar i de que manera el guió del partit, els sitgetans que es van col·locar per dos cops per davant patien de debò per acabar assegurant un punt.

En aquest cas s’ha pogut fer bona la dita de que el que perdona ho acaba patint, el Sitges que no li donaven per bo un gol als primers compassos dels inicis per fora de joc es mostrava molt superior davant un Morell molt tocat degut a la situació a la taula en aquest inici de campionat, l’equip de Toni Salido va poder perforar la porta local com a mínim tres o quatre ocasions i fins i tot li anul·laven un altre gol per fora joc, en aquest cas amb remat de Manu de cap una jugada poc entenedora  per que venia d’un rebot d’un contrari, amb tot i això però s’anaven al descans amb tan sols un 0 a 1, amb un golarro de Pascua fet al minut 18.

Un penal molt rigorós per mans dintre de l’àrea del Sitges al minut 51, amb gol de local Miquel Torrandell feia canviar la decoració d’un partit que fins les hores havia controlat l’equip sitgetà, al 57 en jugada per la banda de Saliou ell mateix rematava tornant a posar al Sitges per davant amb el 1-2, una fase del partit en la que un Morell  molt necessitat donava un pas endavant amb el que es jugaven el tot per el tot ja que s’havia donat de la situació en una falta per desplaçament de Jon Manrique al defensa Marc Martínez, el davanter local posava l’empat a dos al 65, posant les coses més complicades el local Carles Cardava que amb un xut des de fora de l’àrea posava el 3 a 2 remuntant un partit que sempre havia anat per darrera els locals al minut 82 a tenir controlat el partit, el Sitges al veure com se li estava anant reaccionava l’equip buscant com a mínim el miracle, arribant al 94 en una pilota penjada a l’àrea del Morell que Josele tocava lo suficient per empatar un partit que tenien perdut, un punt que tal com havia anat tot es dona per bo però el fet de ser davant el cuer i tal com havia transcorregut la primera fase del matx deixava un mal regust.

UE Sitges: Lucas Cajes, Victor Lebrero, Álvaro Montesinos, (Over Ramos 63) Gerard Rovira, Alejandro Sacristán, (Juan Serra 78) Josele, Geri, Saliou, Manu Abalos (Martí Mañé 63) Alejandro Pascua, Marc Martínez i (Kawaguchi 83).

El Parc és el proper rival del Sitges al Municipal d’Aiguadolç amb 13 punts sumats, es 10è a la taula, dels 10 partits jugats ha guanyat 4, empatant 1 i perdent 5, ha marcat 20 gols encaixant 21, a camp contrari ha jugat cinc  partits guanyant en el camp del Catllar per 1-3 i Morell per 2 a 3, l’hora d’inici a les 17’30 al Municipal d’Aiguadolç.