El Samà femení cau a Igualada

El SAM suma la quarta victòria consecutiva i ho fa contra el Collblanc (55-65) amb una remuntada en el darrer període

Imatge d'arxiu. @iamdaniximenes

El SAF perd contra el Igualada (60-42) en un partit on ha costat molt començar a  encistellar

L’Intersport Olaria – Samà Vilanova (SAF) torna a perdre a Supercopa Femenina en el  seu primer any en la competició. Les jugadores d’Òscar Andreu no van poder superar les  locals i van perdre a la novena jornada per 60 a 42 contra l’Events – CB Igualada en el  Poliesportiu Les Comes d’Igualada.

Les vilanovines sumen la segona derrota consecutiva després d’entrar en bona dinàmica  fa dues setmanes. Les samistes no van poder amb la pressió, el ritme, la intensitat i la  duresa de les d’Igualada i van desaprofitar un matx transcendental.

L’enfrontament va estar decidit des del primer quart. Les bordeus no van poder fer res  contra un dels equips en millors formes de la lliga. A les samistes els hi va costar trobar  cistella només començar, ja que van anotar gairebé en la part final del primer període.  Mentrestant, les rivals van estar entrant a cistella sense problemes i agafant confiança fins  al punt d’agafar regals de les vilanovines sota la xarxa. Ja a la segona part, les d’Òscar  Andreu només van poder seguir amb el partit i aguantar-lo perquè la diferència no fos  abismal.

Amb la derrota, el SAF segueix en la part baixa de la classificació amb tres victòries, sis derrotes i 12 punts. El pròxim partit serà contra Draft Gramenet a casa.

El Samà masculí remunta en l’últim quart

El SAM suma la quarta victòria consecutiva i ho fa contra el Collblanc (55-65) amb  una remuntada en el darrer període

L’Intersport Olaria – Samà Vilanova (SAM) suma la quarta victòria consecutiva a Copa  Catalunya. Els jugadors d’Adrià Piñol van remuntar en el darrer quart i van endur-se els  dos punts de la vuitena jornada per 55 a 65 contra AEC Collblanc – Ítaca en el Pavelló  Municipal Fum d’Estampa de L’Hospitalet de Llobregat.

Els vilanovins van viatjar fins a la capital per seguir la seva lluita en la recent lliga  ascendida i veure’s les cares amb el segon classificat. Els de Piñol ja no saben que és  perdre i volen lluitar fins al final per poder portar una nova alegria a Vilanova i la Geltrú.  I ho fan amb partits amb suor i remuntades, perquè la paraula ‘rendir-se’ no entra en els seus diccionaris.

El rival va manar en el marcador durant la primera part. En el primer quart, un cúmul  d’errors dels bordeus van fer que els blaus agafessin avantatge en el taulell i allunyar-se  dels visitants. El pas pels vestidors dels samistes va servir, ja que en la segona part van  poder ajustar la defensa i corregir errors. Van sortir més connectats a pista i van poder  girar el matx retallant distàncies. En el darrer període, va aparèixer l’encert en el tir  exterior dels vilanovins. La fluïdesa en l’atac i el joc interior de l’equip visitant va fer que  el Samà remuntés i guanyés l’enfrontament.

“Hem guanyat en una pista molt complicada”, comenta Adrià Piñol, entrenador del Samà  masculí. “S’ha de valorar el compromís i l’esforç de l’equip”, afegeix. Amb aquesta  victòria, el SAM puja al tercer lloc amb cinc victòries, tres derrotes i 13 punts. El pròxim partit serà contra el CN Tàrrega ‘A’ a casa.