CH Palautordera Salicru - MGC Mútua Ribes Sènior Femení . Ramón Stockli

División de Honor Plata - Grup C - Jornada 9

CH Palautordera Salicru 23 - MGC Mútua Ribes Sènior Femení 24

Pavelló Municipal Josep Llavina / Santa Maria de Palautordera

El MGC Mútua Ribes Sènior Femení s'enfrontava al Palautordera, un equip que també havia ascendit aquesta temporada a Divisió d'Honor Plata. En els últims anys en els duels de Lliga Catalana les ribetanes mai havien aconseguit guanyar en el Pavelló Josep Llavina. Recolzades per més de 50 aficionats ribetans les jugadores de Gabi Daza es van conjurar per a desafiar les estadístiques.

L'inici de partit va ser igualat amb alternances en el marcador i es va arribar al minut 12 amb empat (5 – 5). A continuació les locals van aconseguir un parcial de 3 – 0 el que va obligar l'equip visitant a demanar el seu primer temps mort  (min. 14). L'avantatge del Palautordera es va mantenir fins al minut 27 (11 – 8) i llavors en menys de 2 minuts les del Garraf li van endossar un 0 – 4. La  defensa compacta del Ribes robava pilotes i la portera Roser González llançava  contraatacs letals. Es va arribar al descans amb el resultat de 12 – 12. Va debutar la paraguaiana Jessica Fleitas que s'havia incorporat a l'equip fa pocs dies per a substituir a la seva companya Kamila Rolón que pateix una lesió de llarga durada. Jessica de seguida es va sentir còmoda en l'equip i amb la seva contundència en defensa i la seva eficàcia en atac va ser una de les peces claus.

A la segona part amb 16 – 16 en el marcador les de Santa Maria de Palautordera van marcar 3 gols seguits per a arribar al minut 48 amb un avantatge de 19 – 16. Les ribetanes que mai es rendeixen van contestar amb un parcial de 0 – 4 en 3 minuts. Impecable Aina Gallart en defensa que li va amargar la tarda a la pivot  local. Van arribar els millors minuts de les extrems ribetanes Paula Corrales i Maria Stockli que amb el seu encert van ajudar al fet que el MGC Mútua Ribes mancant pocs minuts per al final es posés 21 – 23 per davant. Dos penals rigorosos a favor de les locals van tornar a igualar el enfrontament i amb empat 23 – 23 i mancant 65 segons el Ribes va demanar temps mort. La graderia ribetana  no va parar d'animar i va empènyer al seu equip cap a la victòria. Últim atac de les del Garraf i la central Cristina Hernández va aconseguir ficar-se amb totes les seves forces entre dues defensores, llançar a porteria i marcar el gol de la victòria. Quedaven 28 segons i un últim atac del Palautordera. Malgrat la bona defensa de les ribetanes el Palautordera va aconseguir llançar a porteria però Paula Simó va fer una gran parada i va salvar els dos punts per al seu equip.

El dissabte, 25 de novembre (20.15h) partit amistos a casa contra el HCE High Security Puig de Eivissa.

Per part del Ribes van jugar (gols): Anna Hernández (3), Cristina Hernández (3), Naiara Aragón (1), Anna Gargallo (0), Joana Santiago (1), Alba Serrano (0), Maria Stockli (5), Aina Gallart (0), Shelsea Careaga (2), Jessica Fleitas (5), Paula Corrales (4).

Porteria: Roser González (efectivitat 37%) / Paula Simó (efectivitat 42%)