Els tres punts es queden a Sitges

Els d’Alex Villagordo jugant un bon futbol es fan amb el partit davant un Olivella a un gran nivell no donant en cap moment el matx per perdut

UE Sitges B – CE Olivella . CE Olivella

UE Sitges B 3 – CE Olivella 1

Pocs punts dona la sensació que s’escaparan a partir d’aquí del Municipal d’Aiguadolç, l’equip d’Alex Villagordo que potser mostra més carències a camp contrari és un conjunt molt diferent i segur quan ho fa al seu terreny de joc. Davant l’Olivella aquest Sitges tornava a oferir un bon joc realitzant un partit del tot seriós i ordenat, els dos equips és cert que van oferir les seves millors versions demostren que tan uns com els altres s’agafaven l’enfrontament de la millor manera però que al final es descantava la balança al costat d’un Sitges guanyador.

Avançava als sitgetans els seu capità i un de les seves referencies de cara a barraca, Josep, al minut 36 un minut més tard l’home gol de l’Olivella no perdonava posant igualtat amb el seu gol, el 1 a 1, al minut 72, un home de Miquel Sella marcava el seu primer gol desequilibrant la balança posant el 2 a 1, Javi Aroca de penal deixava el definitiu 3 a 1 final en un bon partit el jugat pels dos equips, l’Olivella va finalitzar amb 10 jugadors degut a veure la vermella directa Ilan López al minut 89.

CE Olivella: Jose Faria, Jose Antonio Quesada, (Pol Guirro 85) Victor Olmedo, Marc Martínez (Xavier Cuyàs 85) Eloi Riera, (Eric Reyes 66) Edgar Garcia, (Aitor Aleyato 45) Ilan Lopez (vermella directa al 89) Serge Rory (Manuel Luque 66) Raul Peiró, Marc Cols i Joel Ortigosa.

UE Sitges B: Jarek Barrero, Miquel Sella, Pol Navarro, Carles Arrive, (Alex Rodríguez al 80) Max Gili, (Max Silva 66) Josep, (Hugo Pavia 80) Ruben Monago, Alex Casañola (Pau Junyent 66) Alex López, Daniel Tamayo, Javi Aroca i (Gerard Fernàndez 85).

L’equip d’Alex Villagordo, el Sitges B, juga aquest diumenge a Les Roquetes per fer ho davant el cuer, el Penya Jove, que entrena Walter Lami que tan sols ha sumat dos punts, el primer al camp del Fàtima i el segon al seu camp davant La Múnia, el partit donarà inici a les 12 del migdia.