El Samà femení no aixeca cap

SAF - Gramenet . @iamdaniximenes

El SAF no aixeca cap i perd contra el Gramenet (50-68) en un partit que va  començar amb força per part del Samà

L’Intersport Olaria – Samà Vilanova (SAF) perd a Supercopa Femenina en el seu primer  any en la competició. Les jugadores d’Òscar Andreu no van poder superar les visitants i  van perdre a la desena jornada per 50 a 68 contra el Draft Gramenet en el Pavelló Isaac  Gálvez de Vilanova i la Geltrú.

Les vilanovines necessitaven l’alè dels seus aficionats i així va ser. Les grades del pavelló  de la ciutat van donar suport a les seves en un dels moments més complicats de la  temporada.

El Samà va plantejar una defensa zonal per estar fortes sota cistella. La tàctica d’Òscar  Andreu va funcionar en l’inici del partit. Les samistes van sortir sense complexos i les  rivals van saltar al parquet amb una fluixa intensitat en la zona defensiva. Malgrat això, les rotacions van afectar a les bordeus i les visitants van tornar-les el parcial que elles  havien fet en els primers minuts.

A la meitat de l’enfrontament, les grogues van anar anotant amb facilitats, però les  vilanovines no van tenir les mateixes oportunitats. El Samà va arrancar bé en cada quart,  però es van anar afluixant en la meitat dels mateixos per retallar distàncies i guanyar el  matx.

Amb la derrota, el SAF segueix en la part baixa de la classificació amb tres victòries, set derrotes i 13 punts. El pròxim partit serà contra el Wecolors – AB Premià a domicili.

El Samà masculí perd la ratxa de victòries

El SAM perd la ratxa de quatre victòries consecutives i perd contra el Tàrrega (69- 78) en un partit molt físic

L’Intersport Olaria – Samà Vilanova (SAM) perd la ratxa de victòries després de sumar quatre de manera consecutiva a Copa Catalunya. Els jugadors d’Adrià Piñol no van poder  remuntar un partit complicat i van sortir derrocats en la novena jornada per 69 a 78 contra CN Tàrrega ‘A’ en el Pavelló Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú.

Els vilanovins van poder anar al pavelló de la ciutat per veure el seu primer equip lluitar  en la nova categoria. Després d’una ratxa fabulosa, els bordeus no van poder donar el  premi de la victòria als seus aficionats, que ho van donar tot des de les grades.

Va ser un matx molt físic. Els de Piñol van sortir amb un to defensiu molt fluix i amb les  defenses poc agressives. La nul·la intensitat en atac i la manca en la zona baixa de la pista  van fer que els visitants marxessin de l’enfrontament. En el final del tercer quart i l’inici  del darrer, els samistes van reaccionar per intentar remuntar el duel, però ja va ser tard malgrat que van poder retallar distàncies.

“La imatge del final del partit va ser molt bona”, comenta Adrià Piñol, entrenador del  Samà masculí. “Aquest enfrontament serveix per aprendre de cara al futur”, afegeix. Amb aquesta derrota, el SAM baixa a la cinquena posició amb cinc victòries, quatre derrotes i  14 punts.

El pròxim partit serà contra el Bàsquet Sant Boi a domicili.