Més a prop de l’objectiu

Els gols de Max Gili i Gerard Fernàndez donen el darrer triomf del 2023 del Sitges a camp contrari

La plantilla de l'UE Sitges B a Les Roquetes. Eix

Penya Jove 1 – UE Sitges B 3

Segueix la bona dinàmica del conjunt entrenat per Alex Villagordo esgarrapant tres punts molt bons al camp del cuer, la Penya Jove. El partit però va tenir poca historia per l’equip sitgetà al que el seu cos tècnic donava minuts als més habituals, gaudint de ocasions manifestes però amb poc encert s’anava al descans amb un solitari gol de Max Gili materialitzat al minut 37.

A la represa, als 11 minuts de joc, un penal xiulat a l’àrea sitgetana Jesús Gómez no perdonava posant l’empat a un al marcador, un gol que li anava del tot bé als de Walter Lami amb la intenció de sumar el que sigui, tot i això és cert que el canvis realitzats pel cos tècnic sitgetà donaven frescor a l’atac així com la sortida al terreny de joc d’un recuperat Gerard Fernàndez que a la primera que tocava de cap la clavava posant el 2 a 1 en un moment clau, al 71, el tercer i definitiu sortia de les botes del mateix Gerard amb un xut per l’escaire sorprenen a tothom, un gol de traca amb el que s’arribava a la fi amb un pas endavant del Sitges i un endarrere de la Penya Jove tenint cada vegada més complicada la seva situació.

Penya Jove: Salvador Fort, Pau Estrada (Kevin Paños 68) Jonathan Durango, (Oscar Geti 63) Pablo Altamirano, Javi Sánchez, Tahiri Aissam, Jesús Gómez, (Michel Hernández 63) Abdelakhalan, Mohamed Belkaid (Mohamed Aradoud 68) Marc Jornet, (Aaron Zafra 58) i Jan Garcia.

Sitges B: Javi Dorado, Raul Barneda, (Alex Casañola 62) Pol Navarro, Max Gili, Alex Rodríguez, Pau Junyent, (Carles Arrive 62) Marc Silva, (Gerard Fernández 71) Rubén Monago, Martí Jornet (Josep 62) Hugo Pavia, (Alex López 62) i Daniel Tamayo.

El Sitges rep aquest dissabte al Municipal d’Aiguadolç al Torrellenc, vuitè a la taula amb 16 punts, dels 11 partits jugats han guanyat 5, empatant 1 i perdent 5, marcant 20 gols i encaixant 21, l’equip altpenedesenc ve d’empatar a un amb el Ribes, en tres jornades ha jugat amb el Penya Jove, Ribes i en aquest cas davant dels d’Alex Villagordo, l’hora d’inici les 17’30.