Handbol

El MGC Mútua Ribes li va plantar cara al líder

El Mislata, líder amb tots els partits guanyats i amb el millor atac i la millor defensa, visitava per primera vegada el pavelló de Sant Pere de Ribes

MGC Mútua Ribes Sènior Femení - Grupo USA H. Mislata . Ramón Stockli

División de Honor Plata - Grup C - Jornada 10

MGC Mútua Ribes Sènior Femení 25 - Grupo USA H. Mislata 30

Dissabte, 02.12.2023, 20h / Pavelló Municipal Sant Pere de Ribes

El MGC Mútua Handbol Ribes no es va deixar impressionar pel potencial de les rivals i va sortir a la pista sense complexos. De seguida es va posar 2 – 0 per davant i va indicar a les valencianes que no li ho posarien fàcil. En el minut 13 amb 6 – 4 en el marcador el tècnic de Mislata va demanar el seu primer temps mort. Va aconseguir que el seu equip aprofités qualsevol errada de les locals per a posar-se per davant en l'electrònic en el minut 18 (7 – 8). Parcial de 3 – 0 a favor del Ribes però el Mislata va contestar marcant dos gols per a igualar el partit. Impressionant actuació de la portera ribetana Roser González que va ser decisiva perquè la primera part acabés amb empat 12 – 12.

En el minut 3 de la segona part el marcador va deixar de funcionar. Les entitats esportives ja fa moltes setmanes que denunciem el mal funcionament de l'electrònic que es queda bloquejat amb freqüència. No se soluciona el problema i algú hauria d'entendre que després de tants anys la consola ja ha arribat al final de la seva vida útil i hauria de ser reemplaçada amb urgència.

Sortida en tromba de l'equip visitant que en menys de 3 minuts va aconseguir marcar 3 gols (12 – 15) i va obligar a Gabi Daza a demanar un temps mort. Les del Garraf es van tornar a enganxar al partit (16 – 17 / min 40). La velocitat de joc de les valencianes era altíssima. A les locals els costava replegar-se i encaixaven contragols. D'aquesta manera l'avantatge del Mislata va anar creixent a poc a poc fins a acabar amb el resultat final de 25 – 30. Per part del Ribes van destacar en atac la paraguaiana Jessica Fleitas i Anna Hernández que van fer un dels seus millors partits de la temporada.

Per part del Ribes van jugar (gols): Anna Hernández (7), Cristina Hernández (0), Naiara Aragón (0), Anna Gargallo (2), Joana Santiago (1), Alba Serrano (0), Maria Stockli (2), Aina Gallart (3), Shelsea Careaga (2), Jessica Fleitas (8), Paula Corrales (0).

Porteria: Roser González (efectivitat 48%) / Paula Simó (efectivitat 25%)