Juguen per guanyar però surt creu

La derrota amb el líder, el Sant Ildefons, trenca una dinàmica de nou partits sense perdre els de Toni Salido

UE Sant Ildefons – UE Sitges. Toni Muñoz

UE Sant Ildefons 2 – UE Sitges 1

No va poder ser, el gol matiner després d’un servei de corner d’Aleix Diaz marcava el signe de partit des del minut dos. És cert que després l’equip sitgetà es posava la granota de feina movent i de que manera al Sant Ildefons que jugant a veure-les venir no aguantava gens la possessió de la pilota sent l’equip sitgetà qui portava el pes del matx, la va tenir primer Josele per més tard, Saliou però aquesta no entrava anant al descans amb aquest favorable solitari gol al costat d’un Sant Ildefons molt pràctic.

Poc va canviar la tònica de joc a la segona meitat i de nou l’equip sitgetà pressionava i de que manera, el gol de l’empat arriba en una molt bona combinació de Pascua per Jota però és Josele el que desequilibrant encarant contra el porter posava el 1-1 al minut 60, el gol que va donar els tres punts als de Cornellà arribava tan sols set minuts després quan millor estava l’equip sitgetà, en un pilota penjada amb remat de cap del local Pablo, tot i que en cap moment els de Toni Salido donaven el resultat com bo donaven més que un pas endavant. El criteri arbitral perjudicava i de que manera al llarg del partit, l’àrbitre Alberto Puscasu xiulava un fora de joc inexistent al Sitges i no va voler xiular un clar penal que hagués canviat la decoració del matx, una derrota que deixa un mal gust de boca dit pels mateixos aficionats locals. El Sitges com a mínim es va merèixer l’empat.

UE Sitges: Lucas Cajes, Victor Lebrero, (Kawaguchi 46) Álvaro Montesinos (Geri 68) Gerard Rovira, Alejandro Sacristán (Over 76) Josele, Javi Lara, Saliou, (Victor Morillas 76) Jota, (Martí Mañé 68) Alejandro Pascua, Marc Martínez.

L’equip sitgetà tancarà l’any 2023 el diumenge 17 viatjant al camp del Tortosa. L’hora d’inici les 18 hores.