Futbol 7

El Nova cau a casa amb el líder

El passat dimecres el CE. Nova Olivella Ferdolç va tornar a caure derrotat en un partit a priori molt complicat a casa amb l’actual  i sorprenent líder de la competició, el FC. Fisiolab.

El Nova sortia amb l’esperança de donar la campanada a casa amb el líder, a una jornada 6, on La Taberna FC. i Revestimientos Facoli, tenien partits molt complicats, per poder deixar d’una vegada per totes el el “farolilo rojo” de tercera divisió, grup A.

Fins i tot l’equip olivellenc es va posar per davant creient en el miracle amb el 1 a 0, però abans del descans el Fisiolab feia l’empat i posava al Nova en el seu lloc, 1 a 1. La segona part va ser un tràmit pel líder, que amb el seu joc no va tenir rival amb un marcador final d’1 a 4. Els  nois de Villena van fer el que van poder però no va ser possible, amb una segona part per oblidar. Toca seguir creient per remuntar un principi de temporada horrorós.