MGC Mútua Ribes Sènior Femení – Mubak BM La Roca . Ramón Stockli

División de Honor Plata - Grup C - Jornada 11

Hapo Joventut Mataró 19 – MGC Mútua Ribes Sènior Femení 19

Dimecres, 06.12.2023, 18.15h / Pavelló Teresa Maria Roca i Vallmajor / Mataró

El MGC Mútua Ribes va treure un punt en la difícil pista del Mataró en un duel en el qual les defenses van superar als atacs. La primera part va ser del Ribes que en un bon inici de partit de seguida es va posar per davant en el marcador i va controlar el matx en tot moment per a anar-se amb un 8 – 12 al descans.

En la segona part es van invertir els papers i van ser les locals les que van estar més encertades. Van anar retallant a poc a poc les distàncies fins a aconseguir l'empat a 5 minuts del final (17 – 17). Quan ja només quedava un minut i mig per al final el Mataró va marcar el 18 – 17 i semblava que es podia emportar la victòria. En aquest temps, tot i jugar en inferioritat per una exclusió, les ribetanes van fer un parcial d'1 – 2 per a aconseguir l'empat final de 19 – 19 i emportar-se un punt molt merescut.

Per part del Ribes van jugar (gols): Anna Hernández (4), Cristina Hernández (1), Naiara Aragón (0), Anna Gargallo (1), Joana Santiago (1), Alba Serrano (0), Maria Stockli (1), Aina Gallart (2), Shelsea Careaga (1),

Jessica Fleitas (6), Paula Corrales (2).

Porteria: Roser González (efectivitat 46%) / Paula Simó

División de Honor Plata - Grup C - Jornada 12

MGC Mútua Ribes Sènior Femení 29 – Mubak BM La Roca 31

Dissabte, 09.12.2023, 18.00h / Pavelló Municipal Sant Pere de Ribes

Les jugadores del MGC Mútua Ribes van fer un molt bon partit contra La Roca, un dels millors equips de la categoria. Les del Vallès van haver de lluitar fins al final per a aconseguir els dos punts. Durant la primera part les ribetanes van arribar a dominar de quatre (9 – 5), però al descans les roquerols ja estaven per davant (15 – 16). A la represa va ser l'equip visitant qui va anar guanyant amb petits avantatges de fins a tres gols (l'últim amb 23 – 26).

El Ribes va aconseguir empatar a 26 (min. 54) i va portar el partit a un final ajustat i emocionant. Petits detalls i una bona actuació de la portera visitant (Lorena Ramírez) van decantar la balança cap a l'equip de La Roca que va acabar guanyant el partit per 29 – 31.

Jessica Fleitas (4), Paula Corrales (2), Laura Roldán (0).

Porteria: Roser González (efectivitat 25%) / Paula Simó (efectivitat 24%)

Próxim partit el dissabte, 16 de desembre, 18h, a la pista del Handbol Sant Quirze.