Tanquen el 2023 sumant un punt a Tortosa

L’equip sitgetà pot decidir als primers 45 minuts de joc però acaba perdent la posició a la segona part, tot i això en el darrer instant va poder guanyar

Plantilla de l'UE Sitges. Eix

CF Tortosa Ebre 1 – UE Sitges 1

El Sitges tanca un dels millors anys de la seva història aconseguint l’ascens a Primera Catalana a la vegada que juguen la final de la Copa Catalunya amateur a Igualada. Els de Toni Salido en el seu debut a la categoria son sisens a la taula amb 20 punts, dels 13 partits jugats han guanyat 5, empatant 5 i perdent 3, tot a dos encontres per finalitzar aquesta primera volta, rebent l’Ascó a casa i a La Canonja a camp contrari. L’equip de Toni Salido sumava els darrers punts d’aquest any al camp d’un dels equips que millor tracten la pilota, el Tortosa d’Ebre, en un partit ben jugat a la primera part des del primer quart d’hora del matx però que potser va mancar una mica més de pressió al contrari a la segona part quan més van tenir la pilota els locals, però tot i això l’equip va poder esgarrapar els tres punts als instants finals.

La va tenir l’equip sitgetà al primer minut en una pilota en que Alejandro Pascua al veure al porter avançat llançava gairebé del mig del camp estavellant al travesser, després és cert que van ser els visitants els que pressionaven arribant el gol local al minut 14, fet per Daniel Quesada, el 1-0, quatre minuts van trigar en empatar en una magnífica jugada iniciada per Saliu i rematada amb gol de Geri, el 1-1, donant un gir a la situació degut que a partir d’aquí les davanteres guanyaven la posició a les defenses  gaudint d’ocasions el Sitges per decantar la balança amb ocasions manifestes, la va tenir Mañé així com Josele tot sol, la seva volea s’anava per sobre de la porta local o el remat de Manu tot sol anant desviat.

La segona part però va ser un altre història, al Sitges li va mancar tenir la pilota mentre que el Tortosa es va fer amb el control tocant i buscant l’espai suficient per acabar fent mal, és cert que a l’equip sitgetà li va faltar més pressió però potser degut al cansament o degut al bon fer dels locals es va haver de donar un pas endarrere, ben col·locats i suficient per no sortit ferits, poques però les va tenir el Sitges, la més clara amb internada de Mañé amb poc encert a la passada final que hagués pogut donar els tres punts si aquesta li arriba en condicions a Josele que ja tenia el punt de mira activat, al final repartiment de punts en un partit ben jugat al primer temps, així com molt  pràctic al segon per l’equip sitgetà.

UE Sitges: Lucas Cajes, Lebrero, Rovira, Josele, Javi Lara, Geri, Saliou, (Álvaro Montesinos 68) Martí Mañé, Manu Arévalos, (Over 46), Alejandro Pascua, (Joan Serra 68) i Marc Martínez.