Handbol

El MGC Mútua Ribes Sènior Femení suma un punt i acaba la primera volta en novena posició

Handbol Sant Quirze - MGC Mútua Ribes Sènior Femení. Ramón Stockli

División de Honor Plata - Grup C - Jornada 13

Handbol Sant Quirze 27 - MGC Mútua Ribes Sènior Femení 27

Dissabte, 16.12.2023, 18.00h / Pavelló Municipal Sant Quirze

Les ribetanes jugaven contra les cinquenes classificades en un partit que sobre el paper es preveia complicat. Les visitants van sortir molt concentrades i amb molta intensitat. Van anar manant en el marcador amb dos o tres gols d'avantatge i no va ser fins al minut 25 quan les locals es van posar per primera vegada per davant (12 – 11). La ribetana Jessica Fleitas va estar molt activa i va fer patir a la defensa local. Va marcar 9 gols i va ser màxima golejadora. La seva companya Joana Santiago també estava inspirada i va convertir tots els seus llançaments des de l'extrem dret (en total 5 gols). Parcial d'1 – 4 a favor del Ribes per a acabar la primera part amb 13 – 15.

La segona part va començar amb un 3 – 0 per a les del Vallès i les ribetanes  van trigar 7 minuts a marcar el primer gol per a empatar a 16. En el minut 44 les locals havien augmentat el seu avantatge a 21 – 18. Llavors el MGC Mútua  Ribes va oferir els que van ser possiblement els millors minuts de tota la temporada. La defensa va ser un mur i en atac Cristina Hernández es va entendre a la perfecció amb la seva pívot Laura Roldán. El parcial va ser de 0 – 8 a favor de les visitants i en el minut 52 amb el resultat de 21 – 26 semblava que les locals estaven derrotades. Les del Garraf es van veure prop de donar la sorpresa i es van posar nervioses. El Sant Quirze, un equip amb molta experiència, va aprofitar els errors sense pietat i amb un parcial d'1 – 6 va igualar el partit. Resultat final 27 – 27.

El MGC Mútua Ribes acaba la primera volta amb 10 punts en novena posició (de 14 equips) i no hauria de sofrir per a mantenir la categoria. Té la quarta millor defensa amb una mitjana de 25,9 gols encaixats per partit, però el tercer pitjor atac amb una mitjana de 24,5 gols marcats.

El balanç d'aquesta primera volta és molt positiu. Amb molt d'esforç i il·lusió l'equip s'ha adaptat bé a la categoria i és capaç de fer patir a qualsevol rival.

Próxim partit el dissabte, 23 de desembre, 18h, a casa contra el Redi Handbol Onda.

Per part del Ribes van jugar (gols): Anna Hernández (6), Cristina Hernández (0), Naiara Aragón (0), Anna Gargallo (0), Joana Santiago (5), Alba Serrano (0), Aina Gallart (0), Shelsea Careaga (1), Jessica Fleitas (9), Paula Corrales (2), Laura Roldán (4).

Porteria: Roser González (efectivitat 35%) / Paula Simó (efectivitat 22%)