El Samà masculí acaba l'any amb derrota

Imatge d'arxiu

El SAM perd contra el Tecla Sala (71- 86), líders en la classificació, en una primera part digna d'admirar

L'Intersport Olaria – Samà Vilanova (SAM) acaba l'any amb derrota a Copa Catalunya.  Els jugadors d'Adrià Piñol no van poder aguantar el ritme dels líders i van sortir derrocats  en l’onzena jornada per 71 a 86 contra BC Tecla Sala en el Pavelló Isaac Gálvez de  Vilanova i la Geltrú.

Els vilanovins van rebre els líders de la categoria, els quals només han perdut un partit. A  demès, els de casa acumulaven dues baixes (Pol Rosal i Carles Artigas) i van haver de  rebre ajuda dels júniors. Amb un pavelló pendent de l'últim matx de lliga, el masculí va  posar-se a l'altura del rival.

L'enfrontament va començar amb un plantejament tàctic dels bordeus per admirar. Els de  Piñol van dominar el marcador els dos primers quarts i van fer del bàsquet un espectacle  pels presents al Gálvez. Van imposar el ritme i el joc de partit per posar entre les cordes  a un equip gairebé imbatible. La segona part, però, va ser de davallada. Els vilanovins no  van sortir sòlids en defensa i van baixar el ritme. Això va condicionar el marcador. Els  visitants van estar còmodes en el parquet i van remuntar i manar en el taulell. Els punts  es van allunyar dels locals i van complicar la retallada de diferència.

"Toca descansar després d'un primer tram de temporada molt bo", comenta Adrià Piñol,  entrenador del Samà masculí. "També hem d'acabar la primera volta molt bé", afegeix.  Amb aquesta derrota, el SAM cau a la part baixa de la classificació amb cinc victòries,  sis derrotes i 16 punts. El pròxim partit serà contra el Lluïsos de Gràcia 'A' a casa la  segona setmana de l'any que ve.

El Samà femení acaba l'any amb derrota

El SAF no aixeca cap i perd contra el Bianya (52-39) en un partit marcat amb baixes a la banqueta

L'Intersport Olaria – Samà Vilanova (SAF) perd a Supercopa Femenina i tanca l'any amb  derrota. Les jugadores d'Òscar Andreu no van poder superar les locals i van perdre a la  dotzena jornada per 52 a 39 contra el Càmping Bianya Roser 'A' en el Poliesportiu  Municipal Estació del Nord de Barcelona.

Les vilanovines es van presentar a Barcelona sense el primer entrenador, l'Òscar Andreu,  i la jugadora Laia Torres per qüestions personals. L'experiència, però, no va marxar de la  banqueta. Va ser-hi present amb les ordres de Rubén Tenor, qui va ser tècnic del femení  l'any passat. Amb aquestes baixes, van anar a jugar set jugadores del primer equip i una  del filial.

El partit va començar amb bona dinàmica per part de les bordeus. Van estar més  encertades i van poder agafar una avantatge considerable en el primer quart. Però la  pel·lícula va tornar a ser la mateixa. Les samistes es van desinflar i les locals van aprofitar  per anotar sense problemes i acabar la primera part líder al marcador. Els mals atacs i les  cistelles errònies van decantar el matx cap a casa. Van saber treure rèdit als errors  defensius de les visitants, però el Samà no va rendir-se. A l'últim quart van retallar fins a  posar-se a sis punts de diferència, però les rivals van saber reaccionar i van allunyar-se  quant a punts.

Amb la derrota, el SAF segueix en la part baixa de la classificació amb tres victòries, nou  derrotes i 15 punts. El pròxim partit serà contra el CEJ L'Hospitalet 'A' a casa la segona  setmana de l'any que ve.