El MGC Mútua Ribes va aconseguir el seu tercer empat en quatre partits

División de Honor Plata - Grup C - Jornada 14

MGC Mútua Ribes Sènior Femení 27 – Redi Handbol Onda 27

Dissabte, 23.12.2023, 18.00h / Pavelló Municipal Sant Pere de Ribes

Fet curiós, però que deixa constància de la igualtat entre els equips del grup C de Divisió d'Honor Plata i que els ribetanes poden competir contra qualsevol.

Partit igualat durant els 60 minuts. Lleugera superioritat dels ribetanes durant la primera part amb un avantatge màxim de dos gols. Encara que el Ribes va arribar al descans amb un 13 – 11 les visitants van replicar de seguida a l'inici de la segona part i van igualar el marcador.

Els dos equips es van anar intercanviant gols a un ritme alt i van oferir als espectadors que omplian el pavelló de Ribes un espectacle de qualitat.

Cap al final del partit quan en el minut 59 les visitants van marcar el 26 – 27 va existir la sensació de que les ribetanes podien perdre, però Jessica Fleitas va marcar de penal l'empat a mig minut del final. Últim atac per a les de Castelló que no van poder superar la intensa defensa de les del Garraf. Al final empat just 27 – 27.

Per part del Ribes van jugar (gols): Anna Hernández (4), Cristina Hernández (3), Jessica Fleitas (6), Naiara Aragón (1), Anna Gargallo (3), Laura Roldán (0), Joana Santiago (0), Alba Serrano (0), Maria Stockli (2), Aina Gallart (4), Paula Corrales (2), Shelsea Careaga (2).

Porteria:  Roser González (efectivitat: 31%), Paula Simó