Derrota en inferioritat

L’equip sitgetà suma la primera derrota del any jugant amb un jugador menys per l’expulsió de Rovira des del minut 21

UE Sitges – CF Ascó. Toni Muñoz

UE Sitges 1 – CF Ascó 2

L’equip de Toni Salido es van quedar sense dedicar el triomf al seu president honorífic i referent de l’UE Sitges, en Juan Cruz mort el darrer divendres, l’equip perdia per 1 a 2  davant un Ascó que amb l’expulsió un xic rigorosa de Rovira al minut 21 els va beneficiar en un partit en que l’arbitratge d’Irene López no agradava gens als sitgetans, reclamant el segon gol visitant per apreciar fora de joc a la vegada que van protestar molt un possible penal fet a Geri a les acaballes del partit, havent de deixar el terreny de joc lesionat, sumen la quarta derrota del campionat i la segona al municipal d’Aiguadolç a manca d’una jornada per acabar la primera volta.

Bons minuts d’inici del Sitges en els que van tenir el gol molt a prop, fins que arribava l’expulsió de Rovira en un frec a frec però que l’àrbitre apreciava cop de colze del central del Sitges al minut 21,  després és cert que l’equip va seguir atacant arribant al descans sense novetats al marcador.

El gol de rebot als quatre minuts de la represa en xut de Sergio Caliz començava a marcar el signe de matx per un Sitges que volia mentre l’Ascó conscient de jugar amb superioritat va començar a tenir el control de la pilota, al 55 arribava el segon gol visitant en possible fora de joc de Marco Franco, el gol de Saliou al mint 84 després de sortir al terreny de joc al 76 feia que l’equip entres al partit en la recta final del matx, reclamant penal els jugadors en una entrada feta a Geri que el deixava k.o. i que l’àrbitre no xiulava, arribant a la fi d’un partit que s’iniciava amb un minut de silenci en memòria del seu gran president i el seu referent de l’entitat sitgetana, en Juan Cruz, en Juan del Roi.

UE Sitges: Miquel Mata, Gerard Rovira VD, Josele, (Álvaro Montesinos 74) Javi Lara, Geri, (Rivo Nakajima 89) Martí Mañé, Alejandro Pascua (Saliou 74) Marc Martínez, Joan Serra, (Victor Morillas 65) Carlos Martínez, (Manu 74) i Kabaguchi.

El Sitges tanca la primera volta jugant a terres tarragonines, al camp del Canonja en un partit amb inici aquest diumenge a les 12 del migdia.