Partit igualat fins a la meitat de la segona part

Handbol Sant Joan Despí – MGC Mútua Ribes Sènior Femení . Ramón Stockli

División de Honor Plata - Grup C - Jornada 15

Handbol Sant Joan Despí 25  – MGC Mútua Ribes Sènior Femení 19

Tocava visitar la pista del Sant Joan Despí, equip tercer classificat i que en el partit d'anada havia guanyat a les ribetanes amb autoritat (21 – 29).

Sortida en tromba de les locals que després de cinc minuts ja manaven 4 – 1. Semblava que anava a ser un partit fàcil per al Sant Joan Despí però les jugadores de Gabi Daza van reaccionar i van començar a remuntar. Una gran defensa i una Roser González sota pals que està jugant a un gran nivell van empènyer a les del Garraf a posar-se per primera vegada per davant amb un 4 – 5 en el minut 11. Les locals no aconseguien traspassar el mur ribetà i en el minut 21 ja perdien 6 – 9. Sequera golejadora del Ribes que no va marcar cap gol durant 8 minuts i va permetre que el Sant Joan empatés ( 9 – 9 / min 29). Amb dos atacs ràpids en l'últims 30 segons el MGC Mútua Ribes va aconseguir guanyar la primera part per 9 – 11. Era la primera vegada en aquesta temporada que el Sant Joan Despí marcava menys de 10 gols en una primera part al Salvador Gimeno.

En la segona part el mur defensiu el va plantar l'equip local. El Ribes cometia errors no forçats i mostrava un percentatge d'encert de cara a porteria insuficient. Així i tot el partit va estar igualat fins al minut 44 amb un 16 – 16 en l'electrònic. En aquest moment es va produir una doble exclusió i les visitants van haver de jugar durant més d'un minut i mig amb 4 jugadores. El Sant Joan ho va aprofitar amb un parcial de 2 – 0 i ja no van permetre que les rivals remuntessin. En el minut 50 les del Baix Llobregat manaven 20 – 16 i van acabar guanyant per 25 – 19.

El MGC Mútua Ribes se situa en desena posició i porta 6 partits sense guanyar (3 empats i 3 derrotes). Intentarà trencar aquesta ratxa el dissabte, 20 de gener, 19.45h, a casa contra el Handbol Sant Vicenç.

Per part del Ribes van jugar (gols): Anna Hernández (6), Cristina Hernández (2), Naiara Aragón (1), Anna Gargallo (1), Joana Santiago (2), Alba Serrano (0), Aina Gallart (0), Jessica Fleitas (2), Paula Corrales (4), Laura Roldán (1), Maria Stockli (0)..

Porteria: Roser González (efectivitat 38%) / Paula Simó