BTT

3er campionat Hivernal de 2h Resistència amb BTT 2024

1a prova Hivernal de 2h de resistència amb BTT. Eix

Una prova de resistència per parelles que consisteix en realitzar el màxim de voltes possibles a un circuit marcat d’uns 2,75 kms fent relleus durant el temps limitat de dues hores.

És la 3a edició que se celebra a l’espai muntanya de Sant Jaume. Al circuit va ser millorat en petits canvis donant-li més revolts i pendents que van obligar als bikers al donar el màxim d’ells mateixos, amb unes espectaculars vistes de Vilafranca del Penedès.

33 parelles de bikers van competir el passat diumenge 14 de Gener i els guanyadors de la prova va ser l’equip CC La Marca Conilleres formats pels bikers Arnau Font Pérez i Martí Carrillo Ferrer en la categoria Sènior Masculí amb 15 voltes, seguits per l’equip Sin Fins Xirrins 73 format per Llibert Mill García i Xavier Pijuan Porcell guanyadors en la categoria Màster Masculí amb les mateixes voltes. També van pujar a d’alt de tot del podi l’equip Mixt Radikal Bikes Girona per Alba Lara Rosé i Gerard Blanch Daniel amb 13 voltes i Femení per Anita Clara Conte Vignolo i Raquel Morilla Amorós amb 10 voltes al circuit.

El campionat Hivernal amb BTT és una prova dinamitzadora del Penedès format per 4 proves i per 4 categories, Màster Masculí (la suma de les edats dels dos bikers sigui igual o major de 80), Sènior Masculí (suma dels dos bikers inferior a 80 anys), parella mixt i femení. Les parelles puntuaran en un campionat format per 4 proves, el passat diumenge 14 de Gener organitzat pel Club Btt Metalbikers, el pròxim diumenge 21 a Sant Martí Sarroca per Cicles Catalunya, dissabte a la tarda 2 de febrer a Santa Margarida i els Monjos organitzat per KPT Team i l’última el diumenge 11 de febrer a Banyeres del Penedès pel Club Esportiu Banyeres.

Per fer seguiment de les diferents proves i notícies a les xarxes socials i a la web https://hivernalderesisten.wixsite.com/website