El Samà masculí perd per la mínima

CB Samà SAM - Lluïsos de Gràcia . Eix

El SAM perd contra el Lluïsos de Gràcia (60-63) en un dels partits més justos de la  temporada

L'Intersport Olaria – Samà Vilanova (SAM) comença l'any amb derrota a Copa  Catalunya. Els jugadors d'Adrià Piñol no van poder aguantar el ritme dels visitants i van  sortir derrotats en la dotzena jornada per 60 a 63 contra Fórmula SR – Lluïsos de Gràcia  ‘A’ en el Pavelló Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú.

Els vilanovins van rebre un dels equips més forts de la categoria, els quals només han  perdut tres partits. A més, els de casa acumulaven dues baixes i van haver de rebre ajuda  dels júniors. Amb un pavelló pendent del primer partit de l’any, el masculí va posar-se a  l'altura del rival.

El matx va estar molt disputat. Per això van perdre per la mínima contra un dels millors  equips de la lliga. En la primera part, els samistes van donar una bona imatge. Van saber  buscar la cistella a la perfecció i van dominar els rebots. En la segona, aquesta imatge va  caure. Els bordeus no van poder ser els més agressius possibles i els Lluïsos van aprofitar  el moment de debilitat. No van estar encertats i els petits errors van fer que el Samà perdés el primer partit de la temporada.

"És una derrota dolorosa perquè vam lluitar el partit", comenta Adrià Piñol, entrenador  del Samà masculí. "Intentarem arribar amb la feina ben feta a la segona volta", afegeix.  Amb aquesta derrota, el SAM segueix a la part baixa de la classificació amb cinc victòries,  set derrotes i 17 punts. El pròxim partit serà contra el Triomf – UB Mir a domicili.

El Samà femení comença l'any amb derrota

El SAF no aixeca cap i perd contra l’Hospitalet (57-77), un dels rivals més forts, en el primer partit de l’any.

L'Intersport Olaria – Samà Vilanova (SAF) perd a Supercopa Femenina i comença l'any  amb derrota. Les jugadores d'Òscar Andreu no van poder superar les visitants i van perdre  a la tretzena jornada per 57 a 77 contra el CEJ L'Hospitalet 'A' en el Pavelló Isaac Gálvez  de Vilanova i la Geltrú.

Les vilanovines van rebre un dels equips més potents de la categoria, les quals només han  perdut tres partits. Amb un pavelló pendent del primer partit de l’any, el femení va iniciar  l’enfrontament amb dificultats.

Les samistes van començar matx anotant i agafant avantatge respecte a unes rivals molt  fortes. Tot i anotar-se molts punts en el primer quart (15-24), es van mantenir les  diferències entre els dos conjunts. En el segon període, les bordeus van ser dures en  defensa i van poder retallar punts. En el tercer quart, van poder millorar, encara més, la  zona defensiva, però l’encert a cistella era nul i no es van poder apropar al marcador  visitant.

En el darrer període, es van arribar a posar algunes pilotes al fons de la xarxa, però  l’Hospitalet va allunyar-se per guanyar el partit. Tot i la derrota, les samistes estan  il·lusionades i amb ganes de ser millors. Hi ha autocrítica, però saben que hi ha opcions  per mantenir la categoria i “lluitarem fins al final”, com diu Òscar Andreu, entrenador del  Samà femení.

Amb la derrota, el SAF segueix en la part baixa de la classificació amb tres victòries, 10 derrotes i 16 punts. El pròxim partit serà contra el Loquillo Femení Sant Adrià a casa.