MGC Mútua Ribes Sènior Femení -  Handbol Sant Vicenç. Eix

MGC Mútua Ribes Sènior Femení - Handbol Sant Vicenç. Eix

División de Honor Plata - Grup C - Jornada 16

MGC Mútua Ribes Sènior Femení 25 -  Handbol Sant Vicenç 29

Encara que el Handbol Sant Vicenç es presentava en el Pavelló de Ribes amb dos punts menys que l'equip rival, es preveia un partit difícil per a les del Garraf. Les del Baix Llobregat havien aconseguit bons resultats en les últimes jornades i ja en el partit de la primera volta havien guanyat a les ribetanes.

El matx va estar igualat durant els primers 7 minuts (3 – 3) però de seguida el Handbol Sant Vicenç va prendre el comandament i aprofitant-se de molts errors no forçats de les ribetanes es va situar amb un 4 – 8 en el minut 14. L'equip de Gabi Daza va reaccionar i i va començar a remuntar per a posar-se a només un gol en el minut 25 (9 – 10). Bons moments d'Aina Gallart que va marcar 3 gols seguits per al seu equip des de l'extrem dret. El Ribes va tenir dos atacs per a empatar però no ho va aconseguir i ja va ser l'última vegada que es va acostar al Sant Vicenç. En els últims 5 minuts de la primera part les locals van fallar múltiples tirs a porta i el Santvi no va perdonar. Parcial d'1 – 4 i resultat al descans de 10 – 14.

La segona part no va tenir molta història. El MGC Mútua Handbol Ribes volia però no podia i les rivals van controlar el partit en tot moment. La diferència en el marcador va ser sempre d'almenys 3 gols. Arbitratge rigorós amb les locals i en general desconcertant. La màxima golejadora per part del Ribes va ser Jessica Fleitas amb 6 gols i per part del Sant Vicenç Meritxell Cabetas amb 9. Les del Garraf se situen onzenes amb 11 punts i estan a 8 punts de l'últim classificat (Gavà). Aquesta temporada només un equip baixarà de categoria i el Ribes sembla que per tant no hauria de patir.

Pròxim partit el dissabte, 27 de gener, 20h, a la pista del OAR Gràcia Sabadell

Per part del Ribes van jugar (gols): Anna Hernández (4), Cristina Hernández (2), Naiara Aragón (1), Anna Gargallo (2), Joana Santiago (1), Alba Serrano (0), Aina Gallart (4), Jessica Fleitas (6), Paula Corrales (2), Laura Roldán (1), Maria Stockli (2).

Porteria: Roser González (efectivitat 33%) / Paula Simó (efectivitat 16%).