Judo

Cap de setmana ple d’activitats per l’Escola de Judo Vilafranca-Vilanova

L’Escola de Judo Vilafranca-Vilanova. Eix

L’Escola de Judo Vilafranca-Vilanova. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Per una banda dissabte al mati, a Jesuïtes Sarrià de Barcelona, entrenament federatiu amb la participació d’un grup de infantils, cadets i veterans, entrenament puntuable per poder formar part de la selecció catalana que representarà a Catalunya en el campionat d’Espanya en diverses categories.

Per altra banda diumenge al mati, al Pavelló Municipal de Falset, primera jornada de la lliga del mediterrani per als més petits de l’Escola, aquesta és la primera de les quatre jornades previstes.

Matinal de Judo formatiu i de competició on els pares han gaudit dels més petits mostrant així tot el potencial del Club.

Molts combats i molt de Judo a Falset amb grans resultat pel club.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local