Handbol

Gran partit del MGC Mútua Ribes en la pista del tercer classificat

Les Ribetanes visitaven el pavelló del OAR Gràcia que en els últims vuit partits només havia perdut contra el líder, que és l'equip que marca mes gols per partit i que està lluitant per aconseguir el segon lloc de la classificació

OAR Gràcia Sabadell - MGC Mútua Ribes Sènior Femení . Ramón Stockli

División de Honor Plata - Grup C - Jornada 17

OAR Gràcia Sabadell 23 - MGC Mútua Ribes Sènior Femení  23

Dissabte, 27.01.2024, 20.00h / Pavelló Municipal OAR Gràcia Sabadell

En la primera part les defenses van ser més eficients que els atacs. Les del Garraf no es van deixar influenciar per les seves múltiples baixes (Kamila, Shelsea, Jessica, Joana) i van plantar un mur difícil de superar. L'atac, marcat pel ritme de les germanes Hernández, va ser variat i es va crear perill tant per dins com pels extrems. Molta igualtat i alternança en el marcador per a arribar al minut 25 amb empat (8 – 8). Les visitants van aconseguir un parcial de 0 – 2 en els últims 5 minuts i el resultat al descans va ser de 8 – 10. Bon plantejament tàctic de l'entrenador ribetà Gabi Daza que li estava guanyant la partida a l'entrenadora rival Carol Carmona. Feia gairebé 3 anys que el OAR Gràcia no marcava tan pocs gols en una primera part en el seu pavelló.

El MGC Mútua Ribes va començar bé la segona part (8 - 12 / min. 32) però després es va estar 11 minuts sense marcar cap gol. Això ho van aprofitar les locals per a fer un parcial de 3 – 0 i retallar distàncies. Va tornar a apretar el Ribes i es va plantar en el minut 54 amb un avantatge de 4 gols (16 – 20). Pintava bé per a les ribetanes però el partit se'ls va fer llarg. La defensa ja no va ser un mur i liderades per la seva millor jugadora, Janna Soprepera, el OAR Gràcia va marcar 7 gols en els últims 6 minuts. Els nervis en les visitants per veure acostar-se a l'equip rival va provocar errors en els txuts (inclòs penals fallats) i desajustaments en defensa. A destacar en l'últim minut la diferència de criteri dels àrbitres. Mentre en una incursió de la ribetana Aina Gallart no van veure res punible (va haver-hi una lleugera  empenta de la defensora), per l'altre costat es va sancionar amb un penal una jugada molt similar que va permetre empatar a les locals a 20 segons del final. Resultat final de 23 – 23 que permet a les jugadores de Gabi Daza guanyar un punt important i inesperat, però que deixa un sabor agredolç per haver-se escapat la victòria en els últims minuts.

Pròxim partit el dissabte, 3 de febrer, 18h, a casa contra el Levante Marni (Valencia).

Per part del Ribes van jugar (gols): Anna Hernández (7), Cristina Hernández (2), Naiara Aragón (2), Anna Gargallo (2), Alba Serrano (0), Aina Gallart (1), Paula Corrales (4), Laura Roldán (1), Maria Stockli (4).

Porteria: Roser González (efectivitat 47%) / Paula Simó (efectivitat 29%)