Futbol 7

Comença la Copa

Inici de la competició de Copa de futbol 7 Garraf, Grup D, i primera derrota contra un dels equips més forts del Grup B de la tercera divisió, el Masca Asociación.

Un Masca que es va mostrar molt cautelós a la primera part, on el Nova va acabar jugant-li de tu a tu, amb varies oportunitats per posar-se per davant. Un Nova que no va aprofitar les seves oportunitats i que abans de la mitja part s’emportava al vestidor un 2 a 0, en contra.

A la segona part, el nivell i el fons d’armari de l’equip local faria que el CE Nova Olivella Ferdolç encaixes tres gols més, per sentenciar el partit, amb el gol de l’honor de l’equip visitant, d’Adri.

Un inici dolent de la Copa que continua amb la dinàmica de la lliga.

RESULTATS 1ªJORNADA COPA, GRUP D, 01/02/24, 10:30H:

TECNO GARPEN INSTAL·LACIONS I RENOVABLES 0-5  AMIGOS DE ZIZOU ELECMONT PLAT I FORQUILLA GARRAF

FC MASCA ASOCIACION 5-1  CE NOVA OLIVELLA FERDOLÇ

LOS CHARRUAS 6-1  LIVERPOOL I LA GELTRÚ

PROPERA JORNADA DE COPA:

AMIGOS DE ZIZOU ELECMONT PLAT I FORQUILLA GARRAF - LOS CHARRUAS / 26-02-2024 22:30

CE NOVA OLIVELLA FERDOLÇ - TECNO GARPEN INSTAL·LACIONS I RENOVABLES / 28-02-2024 22:30

LIVERPOOL I LA GELTRÚ - FC MASCA ASOCIACION / 29-02-2024 22:30