Handbol

El partit es va perdre en la primera part

El MGC Mútua Ribes s'enfrontava a un rival que havia guanyat set dels vuit últims partits i està jugant a un molt bon nivell

MGC Mútua Ribes Sènior Femení - Levante Marni . Ramón Stockli

División de Honor Plata - Grup C - Jornada 18

MGC Mútua Ribes Sènior Femení 26 - Levante Marni 30

Dissabte, 03.02.2024, 18.00h / Pavelló Municipal Sant Pere de Ribes

A les locals no els va sortir res en la primera part i van ser probablement els 30 minuts més fluixos de la temporada. En atac les jugadores ribetanes es veien impotents contra una de les millors defenses de la lliga. En altres ocasions la porteria i defensa local havien estat els pilars de l'equip, però aquesta vegada es van veure superades. En el minut 11 les valencianes ja manaven 2 – 8. Es va demanar temps mort i la banqueta ribetana es va moure constantment, però no es va aconseguir canviar la dinàmica i el joc no millorava. Gran efectivitat en els tirs a porta del Llevant que se sentia superior al Ribes i el va aprofitar. Els gols de les visitants van anar caient i es va arribar al descans amb el resultat de 10 – 19.

En la segona part amb el resultat de 14 – 24 (min. 36) el Ribes va avançar la seva defensa per a plantejar un sistema 4 – 2. El canvi va donar el resultat esperat i les rivals ja no se sentien tan còmodes. En 8 minuts l'equip de Gabi Daza va remuntar 4 gols (parcial de 5 – 1) i amb el resultat de 19 – 25 amb un quart d'hora per jugar el miracle de la remuntada ja no semblava impossible. Animades pel seu públic els ribetanes ara sí que aconseguien desplegar el seu joc habitual i amb un 25 – 28 en l'electrònic en el minuts 55 van disposar d'un atac per a posar-se a només dos gols de les valencianes. La portera del Llevant que estava fent un bon partit va parar el txut des de l'extrem i en l'atac següent les visitants van tornar a augmentar la diferència a 4 gols. Ja no va quedar temps suficient per a remuntar i el MGC Mútua Ribes va perdre per 26 – 30.

La jugadora més activa i destacada per part ribetana va ser la paraguaiana Jessica Fleitas que va marcar 12 gols.

Pròxim partit el dissabte, 10 de febrer, 17.45h, a la pista de l'últim clasificat, el Handbol Gavà .

Per part del Ribes van jugar (gols): Anna Hernández (2), Cristina Hernández (1), Jessica Fleitas (12), Shelsea Carreaga (4), Naiara Aragón (0), Anna Gargallo (1), Alba Serrano (0), Aina Gallart (3), Paula Corrales (0), Laura Roldán (1), Joana Santiago (0), Maria Stockli (2).

Porteria: Roser González (efectivitat 28%) / Paula Simó -