El Samà masculí guanya abans del Carnaval

El Samà femení guanya amb triples

El SAF guanya el Prat (64-54) en un partit marcat pels triples de les jugadores samistes.

L'Intersport Olaria – Samà Vilanova (SAM) torna a guanyar a Copa Catalunya. Els jugadors d'Adrià Piñol van poder superar els visitants i endur-se els dos punts en la quinzena jornada per 66 a 61 contra CE Sant Nicolau ‘A’ en el Pavelló Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú.

Els vilanovins van rebre la visita d’un dels rivals que estan en la part baixa de la classificació, contra els quals van perdre el partit d’anada. Igualment, es tractava d’un contrincant directe, que si guanyaven empataven als de casa. Ara, en un pavelló pler per animar els seus jugadors, els samistes van jugar per seguir intentant escalar llocs a la taula.

No va ser un inici de matx favorable pels bordeus. El Samà va carregar l’enfrontament amb tres faltes d’Arnau Carreras i dues d’Oriol García que van dificultar la competitivitat en el terreny de joc.

Les rotacions van ser curtes per aguantar el marcador i durant la primera part els vilanovins van poder aguantar el ritme alt imposat pels visitants. Ja en els dos darrers quarts, els de Piñol van jugar al seu joc, van agafar avantatge i van mantenir el resultat fins a la victòria.

És una victòria èpica per al com, ja que només teníem set jugadors”, comenta Adrià Piñol, entrenador del Samà masculí. “Ara tenim l’aturada de carnaval i tornarem amb més forces”, afegeix. Amb aquesta victòria, el SAM segueix en la meitat de la classificació amb set victòries, vuit derrotes i 22 punts. El pròxim partit serà contra el CB Tarragona  ‘B’ a domicili després de Carnaval.

L'Intersport Olaria – Samà Vilanova (SAF) torna a conèixer la victòria a Supercopa Femenina. Les jugadores d'Òscar Andreu van poder superar les visitants i van endur-se els dos punts en la setzena jornada per 64 a 54 contra el CB Prat – Montibello en el Pavelló Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú.

Les vilanovines van rebre les últimes en la classificació de la lliga, rival directe. Una oportunitat d’or per tornar a trencar la ratxa de derrotes en la nova categoria. Amb un pavelló ple per animar les seves jugadores, les samistes van saltar al parquet a per totes.

L’equip visitant va iniciar el matx amb una defensa molt dura. A més, les pilotes que llençaven entraven i van aprofitar els tirs lliures per agafar un llarg avantatge. A les bordeus els hi va tocar tenir un ritme ofensiu per la falta de no tenir la pilota i van començar perdent amb una diferència de sis punts. El primer quart va ser una bogeria, ja que més tard el Samà va tenir més encert des de la línia de tres. Les visitants van tancar-se a l’ampolla i les locals van aprofitar per moure l’equip a pista i llençar tirs alliberats de llarga distància. En els últims quatre minuts i mig van entrar cinc triples per empatar el primer període. En el segon, les d’Òscar Andreu, amb la tònica més positiva de cara a cistella, van agafar avantatge en el marcador, però les rivals van igualar el partit.

Amb la comoditat des de la línia de tres per part del Samà, les jugadores de l’altre equip es van començar a cansar fins a arribar a la segona part. Van aprofitar aquest cansament i van marxar de 22 punts fins al final del tercer quart. L’atac samista va ser molt més alt i, tot i l’apropament de les visitants, es van endur la victòria tan desitjada.

Amb la victòria, el SAF segueix en la part baixa de la classificació amb quatre victòries, 12 derrotes i 20 punts. El pròxim partit serà contra el TGN Bàsquet ‘A’ a domicili després de Carnaval.