Handbol

La lesió d’Anna Hernández va ser clau

S'enfrontaven dos equips que no guanyaven des del mes de novembre encara que l'equip local estava molt més necessitat en trobar-se en posició de descens

Handbol Gavà - MGC Mútua Ribes Sènior Femení . Ramón Stockli

División de Honor Plata - Grup C - Jornada 19

Handbol Gavà 28 - MGC Mútua Ribes Sènior Femení 27

Dissabte, 10.02.2024, 17.45h / Pavelló Jacme March / Gavà

L'inici del partit va estar molt igualat i es va arribar al minut 13 amb el resultat de 6 - 6. En aquesta fase van ser sobretot les ribetanes Jessica Fleitas i després Paula Corrales que van aconseguir finalitzar les jugades del seu equip amb èxit. La defensa del Ribes va començar a bloquejar els atacs del Gavà i la portera Paula Simó que va fer un gran partit (40% d'efectivitat) frustrava els xuts a porta de les locals. Parcial de 0 – 4 a favor de les visitants que van arribar al minut 17 amb un 6 – 10. A l'equip de Gabi Daza se li veia molt segur i va administrar aquest avantatge sense problemes per a arribar al descans amb un 13 – 18 en el marcador.

Al principi de la segona part (min. 35) es va produir un fet que marcaria el desenllaç del partit. Amb el resultat de 16 – 20 es va lesionar en el genoll la màxima golejadora ribetana, l' Anna Hernández. Al MGC Mútua Ribes li va faltar experiència i resiliència per a encaixar el cop. A la desconcentració en defensa es van sumar molts errors en atac. Fins a 9 vegades es va disparar al centre de la porteria on la portera ho tenia fàcil per a parar. Tirs fora i pèrdues de pilota van provocar que en el minut 41 el Gavà hagués culminat la seva remuntada per a empatar (20 – 20). Les del Garraf, encara que tocades anímicament, van aconseguir estabilitzar el partit. En l'últim quart d'hora va haver-hi alternança en el marcador fins al minut 58 en el qual les locals van aconseguir un avantatge de 2 gols (27 – 25). En un últim esforç el Ribes va aconseguir empatar a 25 segons del final (27 – 27), però quan quedaven 5 segons la jugadora més veterana del Gavà, la Paula Plana, li va donar la victòria al seu equip (28 – 27).

Després d'aquest resultat el MGC Mútua Ribes se situa amb 12 punts en onzena posició i té un marge de 6 punts sobre la zona de descens.

Pròxim partit el dissabte, 17 de febrer, 18.00h a casa contra el Eon Horneo Alicante.

Per part del Ribes van jugar (gols): Anna Hernández (4), Cristina Hernández (0), Jessica Fleitas (8), Shelsea Carreaga (2), Naiara Aragón (1), Anna Gargallo (1), Alba Serrano (2), Aina Gallart (2), Paula Corrales (5), Laura Roldán (1), Joana Santiago (0), Maria Stockli (1).

Porteria: Paula Simó (efectivitat 40%) / Roser González