El Barça campió de la Copa Intercontinental i el Palau cau en els penals

El Barça guanya al Porto en la pròrroga i el Palau cau en la tanda de penals davant el Telecable

El Barça campió de la Copa Intercontinental. Eix

Aquesta nit-matinada s’han disputat al Pavelló Aldo Cantoni de San Juan (Argentina) els partits finals de la Copa Intercontinental en categories Femenina i Masculina, en les que els actors han estat el representants dels equips europeus.

En la final femenina el Palau ha perdut en la tanda de penals, desprès que el temps reglamentari acabés amb empat a tres gols. En la tanda de penals el Telecable n’ha marcat 2 mentre que el Palau sols n’ha transformat 1.

Comentar que en el partit les asturianes sempre han anat per endavant en el marcador, responent les catalanes amb gols per empatar. El primer temps ha finalitzat amb 2 a 1 pel Telecable, i en el segon amb l’empat a tres que no s’ha mogut en la pròrroga. Pel Palau han marcat Florenza dos gols i Casarramona.

Per la seva banda el Barça ha fulminat al Porto en la pròrroga, ja que el temps reglamentari ha finalitzat amb empat a tres gols. En la primera part el Barça s’ha posat amb un 3 a 0 (Alabart, Panadero i Bargalló) i abans del descans el Porto ha marcat (Benedetto).

En el segon temps el Porto ha premut l’accelerador i ha empatat a tres amb gols de Rafa Costa i H. Nunes. S’ha anat a la pròrroga i en el primer temps el Barça els ha fulminat amb tres gols (M. Grau, Barroso i P. Bargalló). Total 3 a 6 a favor dels catalans.