Les jugadores i tècnics del MGC Mútua Ribes Sènior Femení . Ramón Stockli

División de Honor Plata - Grup C - Jornada 20

MGC Mútua Ribes Sènior Femení 27 – Eon Horneo Alicante 36

Dissabte, 17.02.2024, 18.00h / Pavelló Municipal Sant Pere de Ribes

L'inici de partit del MGC Mútua Handbol Ribes va ser acceptable. Encara que en defensa ja costava parar les envestides de l'Alacant en atac s'anaven creant ocasions i els gols anaven caient. Fins al minut 20 amb un 10 – 11 en el marcador les locals van competir al mateix nivell que les rivals. A partir de llavors el Ribes va començar a acomiadar-se del partit. No va ser un tema d'actitud de les jugadores que en tot moment va ser la correcta, sinó que va haver-hi descoordinació en una defensa que va acabar sent un colador. Les visitants van ampliar el seu avantatge a 11 – 14 i ja van estar per davant tota la primera part per a arribar al descans amb un 15 – 18. La defensa i porteria del MGC Mútua Ribes que en la majoria de partits havia estat el pilar de l'equip havia encaixat 18 gols, uns números del tot insuficients per a pensar en una possible victòria.

No va millorar la defensa en la segona part i a això es va sumar que l'atac va començar a fallar. Va haver-hi molts errors no forçats i les alacantines no van tenir dificultats per a ampliar el seu avantatge a 17 – 22 en el minut 37. En aquest moment Gabi Daza va demanar temps mort en un intent de revertir la dinàmica negativa. En un primer moment va semblar tenir èxit ja que el Ribes va escurçar la distància a 20 – 23 (min. 40). Desgraciadament només va ser un miratge. L'Alacant va tornar a augmentar la intensitat de la seva defensa i davant la passivitat ribetana va aconseguir un parcial de 0 – 3 en 4 minuts (20 – 26). En l'últim quart d'hora el Eon Horneo es va limitar a controlar el partit i fins i tot va augmentar la diferència per a arribar al final del matx amb el resultat de 27 – 36. Rècord negatiu per a la defensa del MGC Mútua Ribes que en tota la temporada no havia encaixat mai tants gols en un partit.

Pròxim partit el dissabte, 24 de febrer, 20.00h a la pista del BM Servigroup Benidorm.

Per part del Ribes van jugar (gols): Cristina Hernández (1), Jessica Fleitas (2), Shelsea Carreaga (5), Naiara Aragón (2), Anna Gargallo (2), Alba Serrano (0), Aina Gallart (6), Paula Corrales (4), Laura Roldán (4), Joana Santiago (0), Maria Stockli (1).

Porteria: Roser González (efectivitat 21%) / Paula Simó (efectivitat 21%)