Gimnàstica

8 podis pel CG Vilanova a la 1a fase de la Copa Catalana

L'equip Base 1-2-3-4-5 del CG Vilanova. Eix

El passat 17 i 18 de febrer es va celebrar a Salt la 1a. Fase de la Copa Catalana en categories Base 1,2,3,4 i 5.

El CG Vilanova va fer 8 podis, va guanyar 3 Ors i 2 Plates en categories individuals i en la classificació per equips 1 Or, 1 Plata i 1 Bronze.

Molt bons resultats per aquesta primera competició de la temporada 2024.

En categoria BASE 1P: Lucía León, Alma León, Paula Pérez i Chloe Santos van guanyar el Bronze en la classificació per equips.

En categoria BASE 2P: Ainet Grau va guanyar l'Or a la General, va ser 2a. a Paral·leles i a Terra. Juntament amb Valeria Martínez 7a. a la general, Lola Gutiérrez 1a. a Salt i Greta Mazzeo van guanyar la Plata per equips.

En categoria BASE 2G: Berta Estrada va guanyar la Plata a la general i va ser 2a. a Barra en la classificació per aparells. Juntament amb Rim Chemlali, Irene Mazzeo i Chloe Ferrerira van aconseguir la 8a. posició per equips.

En categoria BASE 3M: Van competir 121 gimnastes, Edith Sans va ser 15a. a Barra, Olivia Lemberger 8a. a Paral·leles i Adele Velo 19a a Paral·leles. Aquest equip va concloure en 16a. posició.

En categoria BASE 3G: Philippa Strobl va ser 5a. a la general i 1a. a Paral·leles, Vera López 15a. a Terra i Noa Terrada 15a. a Paral·leles. L'equip va concloure en 11a. posició.

En categoria BASE 4P: Queralt Carmona va guanyar la Plata, va ser 1a. a Salt i a Barra, 2a. a Terra. Lara Graziadei va ser 5a. a la classificació general.

En categoria BASE 4M: Naia Arbiol va concloure en 14a. posició amb la 10a. millor nota a Barra. Júlia Horta va ser 13a. a Barra.

En categoria BASE 4G: Alba Almirall va guanyar l'Or a la classificació general i va ser 2a. a Barra. Nera Pascual va finalitzar en 5a. posició i va ser 1a. a Barra i 4a. a Salt. Paula Domínguez va ser 8a. a la general, 5a. a Barra i 6a. a Terra.

Nahia Miret va acabar en 9a. posició amb la 4a. millor nota a Paral·leles. Elena Mazzeo va ser 14a. a la general i 11a. a Salt. La suma dels seus bons resultats els hi va fer guanyar l'Or a la classificació per equips.

En categoria BASE 5P: Noa Rosalen va guanyar l'Or a la general, aconseguint la 1a. posició a Salt i a Barra.

En categoria Base 5G: Marina Trinidad va concloure 14a. a la general amb la 5a. millor nota a Terra i la 7a. posició a Paral·leles.

Un bon inici de temporada en aquesta fase classificatòria pel Campionat de Catalunya 2024.

El proper dissabte serà el torn de la masculina i el diumenge de la Base 6-7-8-9-10 femenina.