Handbol

Un arbitratge casolà i la sequera golejadora del MGC Mútua Ribes van marcar el desenllaç del partit

El partit contra el Benidorm es preveia difícil ja que les alacantines van penúltimes i estan per tant en plena lluita per la salvació (baixa l'últim classificat).

BM Servigroup Benidorm - MGC Mútua Ribes Sènior Femení . Ramón Stockli

División de Honor Plata - Grup C - Jornada 21

BM Servigroup Benidorm 16 - MGC Mútua Ribes Sènior Femení 14

Dissabte, 24.02.2024, 20.00h / Palau d'Esports l'Illa de Benidorm

Les noies de Gabi Daza van sortir a la pista molt concentrades i no es van deixar influenciar per un públic que no va deixar d'animar al seu equip durant tot el partit. Una defensa fèrria i un joc variat en atac van permetre a les del Garraf situar-se amb el resultat d'1 – 5 en el minut 8. L'entrenador del Benidorm es va veure obligat a demanar el seu primer temps mort i el partit va entrar en una fase d'intercanvi de gols fins a arribar al minut 18 amb un 3 – 7. El MGC Mútua Ribes semblava tenir el partit controlat i feia l'efecte de ser superior a les locals. A partir d'aquest moment es va embussar l'atac ribetà i l'efectivitat anotadora ja només va ser d'un gol cada 6 minuts (de mitjana). Amb aquests números el normal hauria estat que les rivals haguessin obtingut un avantatge important en l'electrònic però com la defensa continuava funcionant bé, el matx va estar molt igualat. Es va arribar al descans amb un mínim avantatge ribetana de 8 – 9.

La segona part va començar tal com havia acabat la primera, amb les defenses superant als atacs.  Al minut 50 amb empat (13 – 13)  va començar el “xou” dels àrbitres madrilenys Bernardino Fernández i Raúl Rodríguez. Van començar per excloure a Joana Santiago per haver tocat suposadament la cara d'una rival. Mig minut després exclusió de Laura Roldán per una suposada empenta i per a arrodonir la seva actuació van expulsar amb vermella directa a Aina Gallart per tallar un contraatac (molt rigorós). El MGC Mútua Ribes va acabar jugant per uns moments amb només 3 jugadores en pista. El Benidorm va aprofitar la situació per a fer un parcial de 3 – 0 (16 -13) i encarrilar la victòria. Les visitants que seguien amb poc encert en atac ja no van aixecar cap i van acabar perdent per 16 – 14.

En total 2 exclusions locals i 8 exclusions (mes targeta vermella) per al Ribes en un partit que no va ser en absolut dur o violent.

El cap de setmana que ve hi ha jornada de descans i el pròxim partit es el dissabte, 9 de març,18.00h a casa contra el Palautordera.

Per part del Ribes van jugar (gols): Cristina Hernández (1), Jessica Fleitas (7), Shelsea Carreaga (1), Naiara Aragón (1), Anna Gargallo (0), Alba Serrano (0), Aina Gallart (1), Paula Corrales (1), Laura Roldán (0), Joana Santiago (0), Maria Stockli (2).

Porteria: Roser González (efectivitat 31%) / Paula Simó (efectivitat 13%)