Atletisme

Óscar Curto guanya una medalla de bronze al campionat d'Espanya sub 18

Aquest cap de setmana s'ha disputat el campionat d'Espanya sub 18 a la pista coberta de Sabadell

Óscar Curto,atleta del club Dinami-k Vilanova. Eix

Óscar Curto,atleta del club Dinami-k Vilanova, fa anys que lluita i entrena, per a convertir-se en un dels millors atletes espanyols de la categoria, Curto aquest cap de setmana ho ha aconseguit, dissabte va participar en les rondes de 200 llisos i es va classificar per a les semifinals, on es va quedar en 1 posició de la final. Però l'emoció va arribar diumenge, a la prova de triple salt, el primer salt el va col·locar 1er durant les dues primeres rondes i ja amb marca personal. A l'últim salt estava en 5a posició i el salt de 14.18 el va portar a la 3a posició del campionat, la grada va saltar d'emoció amics, familiars, i molta part de la família Dinami-k amb ell per celebrar aquest gran èxit, a més Curto ha fet la mínima del campionat d'Europa sub 18, ara queda un estiu de lluita per poder estar en 1a posició Espanyola i poder viatjar a Eslovàquia. Ben segur que donarà tot el que té i més.

Martí Pon també va participar en el campió d'Espanya fent marca personal a les semifinals de 400 m llisos, tot i millorar, el pas a la final no va ser possible, ara toca descansar i començar la preparació d'aire lliure amb més força que mai.

Estem molt orgullosos de vosaltres, el Dinami-k està en un nivell molt alt, Bruno Rivera, Óscar Curto i Martina Chaboyé han estat campions de Catalunya en triple salt a les seves respectives categories, Adriana Curto campiona a la llargada i subcampiona a les tanques, Laia Pascual campiona al pes, Martí Pon subcampió al 400, Óscar Curto subcampió al 60m llisos, Ingrid Granja bronze al martell. Un club petit, però que està portant a Vilanova al nivell més alt.