El Samà masculí perd la ratxa de victòries

El SAM perd contra el Prat (80-72) i perd la ratxa de les tres victòries consecutives que acumulava

Imatge d'arxiu

L'Intersport Olaria – Samà Vilanova (SAM) perd a Copa Catalunya. Els jugadors d'Adrià  Piñol no van poder superar els locals i van sortir derrocats en la divuitena jornada per 80 a 72 contra CB Prat en el Pavelló Joan Busquets d’El Prat de Llobregat.

Els vilanovins van anar a visitar un dels rivals més forts de la lliga, els segons classificats.  Només tenen cinc derrotes en aquesta temporada i a casa son gairebé invencibles. Tot i  això, els samistes van viatjar fins al pavelló per lluitar la permanència a la categoria. Un  parquet que l’any passat va veure com el Samà pujava a Copa Catalunya.

El matx va estar dominat pels locals. Van dominar a la pista i el Samà va haver de retocar  la pissarra per igualar el ritme fort del rival. De mica en mica es va endinsar en  l’enfrontament fins al final del primer quart. En el segon, el domini va ser dels bordeus  des d’atacs ràpids amb pilota fins al bon ritme de partit. Malgrat aquest avantatge, el Samà  no va poder aguantar en la segona part i no van saber aturar les armes ofensives del Prat,  que van anotar amb facilitats i van allunyar-se en el marcador per guanyar el matx.

“Ens van superar en concentració i fer la feina ben feta”, comenta Adrià Piñol, entrenador  del Samà masculí. “Vam jugar a una pista on el club va fer història l’any passat”, afegeix.  Amb aquesta derrota, el SAM baixa posicions a la classificació i es col·loca setè amb nou victòries, nou derrotes i 27 punts. El pròxim partit serà contra el CB Àguiles – Plasfoc a  casa.

El Samà femení perd la bona ratxa

El SAF perd contra el Cerdanyola (59-51), un dels rivals més directes, en un partit  liderat per les samistes.

L'Intersport Olaria – Samà Vilanova (SAF) perd a Supercopa Femenina. Les jugadores  d'Òscar Andreu no van poder superar les locals i van sortir derrocades en la dinovena jornada per 59 a 51 contra el Promoviatges CBF Cerdanyola en el Parc Esportiu  Municipal Guiera de Cerdanyola del Vallès.

Les vilanovines van visitar una de les rivals més directes de la competició. Una  oportunitat d’or per reafirmar la bona ratxa de victòries, però aquesta va acabar amb la  bona dinàmica de les locals.

El partit va començar amb domini de les bordeus. Van ser líders en la puntuació durant  tot el primer quart gràcies a la intensitat a sobre el parquet. En el segon, però, les locals  es van despertar i van començar a encistellar, mentre que el Samà els hi va costar més buscar l’encert des de la línia exterior. Es van intercanviar els papers.

En la segona part, les samistes van mantenir les distàncies petites, sempre per davant de  les rivals i intercanviant-se cistelles, però al final, degut a uns errors tàctics de les  visitants, el Cerdanyola va agafar avantatge en el marcador. Tot i això, el Samà seguia  liderant. En el darrer quart, les rivals van agafar més confiança i van fer un parcial de 9-

0 per marcar-se en el marcador. Tot i fer canvis tàctics i retallar per posar-se a quatre  punts a un minut i mig d’acabar, les d’Òscar Andreu no van poder guanyar  l’enfrontament.

Amb la derrota, el SAF segueix en la part baixa de la classificació amb sis victòries, 13 derrotes i 25 punts. El pròxim partit serà contra el Joventut Les Corts a casa.