Calafell i Sant Just a semifinals de la Copa del Rei

Van guanyar en quarts a Noia i Alcoi respectivament

El CP Calafell a semifinals de la Copa del Rei. RFEP

Ahir dijous es van disputar al Pavelló J. Ortoll de Calafell els dos primers partits de la final a vuit de la Copa del Rei d’Hoquei Patins en categoria masculina  que es juga en aquest cap de setmana.

En el primer partit el Calafell es va imposar al Noia en la tanda de penals després que el temps reglamentari i la pròrroga finalitzessin amb empat a tres gols.

Partit disputadíssim que en el descans presentava un marcador de 2 a 1 a favor del Calafell. En la tanda de penals en la primera sèrie van marcar Jepi Selva i Rovira, i en la segona a mort sobtada Jepi Selva va tornar a marcar i no ho va fer el Noia.

En el segon partit de quarts el sant Just es va imposar per 5 gols a 4 en la pròrroga, ja que el temps reglamentari fa finalitzar amb empat a dos gols. El tems afegit va ser emocionant i no apta pels cardíacs, ja que el passi a les semifinals es va decidir en els darrers dos minuts.