El poc encert en els tirs a porteria condemna al MGC Mútua Ribes

MGC Mútua Ribes Sènior Femení – CH Palautordera Salicru . Ramón Stockli

División de Honor Plata - Grup C - Jornada 22

MGC Mútua Ribes Sènior Femení 24 – CH Palautordera Salicru 27

Dissabte, 09.03.2024, 18.00h / Pavelló Municipal Sant Pere de Ribes

Tocava jugar contra el Palautordera, equip també ascendit aquesta temporada i al qual en el partit d'anada se li havia guanyat d'un gol. Es preveia per tant un partit igualat i així va ser. Els dos equips van entrar en el matx amb un bon ritme i els gols es van anar intercanviant fins a arribar al minut 7 amb empat 4 – 4. En aquests primers minuts va funcionar bé la connexió paraguaiana del Ribes (Jessica, Shelsea), però a poc a poc les visitants dirigides per una molt eficient Nona Genis (lateral) i una letal Joana Andreu (pivot) van començar a prendre el comandament del partit. A partir del minut 10 amb 5 – 6 en el marcador les locals van estar 7 minuts sense marcar. Múltiples pèrdues de pilota i fallades en els tirs a porteria (alguns clamorosos) van provocar que les del Montseny es posessin amb un 5 – 9 i van obligar a Gabi Daza a demanar un temps mort (min. 17). Les indicacions del mister van fer reaccionar al Ribes que va aprofitar els últims minuts de la primera part per a robar pilotes i escurçar distàncies. Es va arribar al descans amb el resultat d' 11 – 12.

En la segona part l'avantatge de les visitants es va mantenir en tot moment entre els 2 i 4 gols. El partit va ser intens i molt lluitat, els dos equips ho van donar tot. El MGC Mútua Ribes va passar per moments crítics en els quals semblava que les rivals podien decidir el partit al seu favor. Un d'aquests moments va ser el minut 52 ja que amb un 20 – 24 en el marcador tot indicava que les del Garraf estaven condemnades. Es van tornar a aixecar i a 5 minuts del final amb el resultat de 22 – 24 la remuntada tornava a ser possible. Atac del  Palautordera i gran parada de Paula Simó. El Ribes tenia l'oportunitat de posar-se a un sol gol però es va fallar des de l'extrem (vaselina parada per la portera) i les visitants ja no van perdonar més. En general no va ser el dia de les extrems ribetanes que només van marcar 7 gols de 19 intents (eficàcia del 37%). Al final el Palautordera es va emportar la victòria per 24 – 27 i ja està matemàticament salvat.

El pròxim partit es el dissabte, 16 de març,18.00h a la pista del lider, el Grupo Usa Mislata.

Per part del Ribes van jugar (gols): Cristina Hernández (4), Jessica Fleitas (7), Shelsea Carreaga (1), Naiara Aragón (0), Anna Gargallo (1), Alba Serrano (0), Aina Gallart (5), Paula Corrales (4), Laura Roldán (0), Joana Santiago (0), Maria Stockli (2).

Porteria: Roser González (efectivitat 29%) / Paula Simó (efectivitat 38%).