El Samà masculí suma una altra derrota

Imatge d'arxiu

El SAM perd contra l’Àguiles (63-75) en un partit on la defensa no ha estat l’adequada.

L'Intersport Olaria – Samà Vilanova (SAM) perd a Copa Catalunya. Els jugadors d'Adrià Piñol no van poder superar els visitants i van sortir derrocats en la dinovena jornada per 63 a 75 contra CB Àguiles – Plasfoc en el Pavelló Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú.

Els vilanovins van rebre la visita d’un dels rivals directes de la lliga, però el partit va ser d’aquells per oblidar. Els samistes van sortir a la pista amb un to defensiu molt tou, provocant cistelles fàcils al rival. La poca solidesa en la línia defensiva i les poques idees en atac van fer que els bordeus perdessin l’oportunitat d’escalar posicions en una lliga que se’ls hi complica l’ascens.

“Era una victòria important per endur-nos-la”, comenta Adrià Piñol, entrenador del Samà masculí. “Aquest cap de setmana visitem una de les pistes més difícils”, afegeix. Amb aquesta derrota, el SAM puja a la sisena posició de la classificació amb nou victòries, 10 derrotes i 28 punts. El pròxim partit serà contra el Squadra Pizza Vedruna Gràcia ‘A’ a domicili.

El Samà femení perd de nou

El SAF perd contra Les Corts (46-48), un dels rivals més directes, en un final de  partit molt ajustat

L'Intersport Olaria – Samà Vilanova (SAF) perd a Supercopa Femenina. Les jugadores d'Òscar Andreu no van poder superar les visitants i van sortir derrotades en la vintena jornada per 46 a 48 contra el Joventut Les Corts en el Pavelló Isaac Gálvez de Vilanova  i la Geltrú.

Les vilanovines van rebre la visita d’un dels rivals més directes i que empaten a punts, però que es troba en la penúltima posició a la classificació. Una oportunitat d’or per allunyar-se d’aquella zona, però no va ser possible.

El matx va començar amb poc ritme i un atac fluix per part de les bordeus. Les samistes no van trobar cistella en el primer període i l’atac de les rivals va proporcionar un marcador d’1-13 en els primers set minuts de partit. En el segon quart, les d’Òscar Andreu  van igualar la defensa i van retallar punts, però l’avantatge sempre queia al costat de les  visitants.

En el final del tercer període, el Samà va poder apropar-se al taulell i van posar-se a dos punts per sota de Les Corts, però en el darrer quart, a base de tirs lliures, les rivals van guanyar l’enfrontament.

Amb la derrota, el SAF segueix en la part baixa de la classificació amb sis victòries, 14 derrotes i 26 punts. El pròxim partit serà contra el SESE ‘A’ a domicili.