Tres punts de creure-hi

Els gols de Gerard Fernàndez al 15 i de Max Gili al 93 donen un triomf èpic que els col·loca empatats a punts amb el Piera al segon lloc

CF Base Espirall 1 – UE Sitges B 2

Ni la pluja ni el fet de jugar en un camp d’aquests que s’ha de suar tinta per sumar van poder amb aquest Sitges B. Un cop més els d’Alex Villagordo juguen el futbol brillant que ens te acostumats i s’emportava els tres punts de l’Espirall en un partit que malgrat tot i trobant-se amb els millors minuts dels locals l’equip va creure fins el final i en el descompte es feia amb els punts en joc.

S’avançava el Sitges B amb un gol de Gerard Fernàndez al primer quart de l’inici però restava molt de partit, l’Espirall al seu terreny de joc és molt complicat i amb el  transcórrer dels minuts va a més i sobretot les segones parts es creix i de que manera. S’estava portant el partit amb un bon futbol i amb molt d’ordre tot i les escomeses d’un Espirall que havia avançat les seves línies i estaven arribant, l’empat al minut 83 dels vilafranquins amb gol de Juan Felipe, fou tot una gerra d’aigua freda pels jugadors del Sitges i així es podia veure a les seves cares, els canvis però realitzats pel cos tècnic van ser clau en el desenllaç final ja que Max Gili que havia sortit vint minuts abans al 93 la posava dintre, donant tres punts molt merescuts als seus i que amb aquest triomf és tercer empatat amb el Piera i segon a sis punts del Fàtima que sembla ser que en aquesta recta de campionat acaba guanyant però ja no tan còmodament i en aquest cas va patir davant un Olivella que marcava primer, mentre que aquest Sitges B ja suma 17 partits sense conèixer la derrota.

UE Sitges B: Jarek, Raul Barneda, Miquel Sella, Carles Arrive, (Rubèn Monago 57), Alex Rodríguez, Pau Junyent (Javi Aroca 57) Josep Sànchez, (Max Gili 70) Marc Silva, (Hugo Pavia 70) Gerard Fernàndez, (Alex Casañola 67) Alex López i Daniel Tamayo.

Aquest proper dissabte UE Sitges B – Canyelles.

Partidàs el que s’espera en aquest derbi comarcal, un Canyelles entrenat per Manel Lora que ha anat a més i ve de golejar al Penya Jove per 5 a 1, setè a la taula amb 35 punts, dels 21 jugats han guanyat 11, empatant 2 i perdent 8, marcant 47 gols, en el partit de la primera volta el resultat fou favorable al Sitges per 1-2, mentre que el Sitges al municipal d’Aiguadolç ha jugat 11 partits amb 7 victòries 3, empats Espirall, Fàtima i Molanta i 1 derrota amb el Ribes. L’hora d’inici aquest dissabte a dos quart de sis.

Al Sitges B li resta al Municipal d’Aiguadolç el Canyelles, La Munia, la Penya Jove i Can Cartró.

A camp contrari el Fàtima, l’Olivella, el Torrellenc, el Molanta i el Capellades.