Judo

Tres bronzes per l’Escola de Judo Vilafranca-Vilanova

Els judoques de l'Escola de Judo Vilafranca - Vilanova. Eix

Els judoques de l'Escola de Judo Vilafranca - Vilanova. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Per una banda dissabte al mati al Pavelló Municipal del Vendrell, es va disputar l’últim rànquing cadet de la temporada amb la participació de sis judoques del club i amb l’obtenció de tres bronzes per l’escola.

Yousra Abbou , Claudia Rodríguez i Roger Ferrer van aconseguir pujar al tercer esglaó del podi obtenint una meritòria medalla de bronze i sumant punts als que ja tenien a l’espera de que la federació catalana de judo faci la selecció per disputar el campionat d’Espanya i pugui cridar alguns d’aquests judoques per formar part de la selecció, ja que per punts no han obtingut la classificació directa.

Pel que fa a Neo Rosell, Jordi Magre i Marc Manzanares tot i fer bons combats no van poder pujar al podi.

I diumenge al mati al Pavelló Municipal de Vilafranca Josep Mestre Recasens, es va disputar la segona jornada de la lliga del mediterrani, amb 130 judoques de Vilafranca i comarca, lliga interna de l’escola on participen totes les escoles que formen part del club, com son Afa Cristòfor Mestres, Afa Baltà Elies, Afa Estalella i Graells de Vilafranca, Escola Mare de Deu del Priorat de Banyeres, Afa Sant Julià i Escola Rural Camp Joliu de l’Arboç, Esports Olesa de Bonesvalls, Afa el Pla del Penedès, Centre Esportiu de Torrelavit i Judo Egara de Terrassa com a club convidat.

Matinal de Judo lúdic i formatiu per a tots els familiars dels petits judoques i amb la presencia de la Regidora d Esports de l’Ajuntament de Vilafranca, la Sra Gemma Romeu, que ha donat els guardons als judoques que han pujat al podi en el primer torn de competició.

Agrair a la Regidoria d’Esports i en especial a la seva regidora Gemma Romeu el suport rebut per poder organitzar aquests tipus d’esdeveniments.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local